رئیس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه در پنل «توسعه و حمایت از ورزش قهرمانی و کارگری»:
فعالیت ۴۰ تیم کارگری در فولاد مبارکه
مجتبی لطفی، رئیس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه در پنل «توسعه و حمایت از ورزش قهرمانی و کارگری» در قالب گفتمان «مسیر متعالی» اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه همواره نگاه حمایتی به ورزش داشته و در قالب راهاندازی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان این هدف را دنبال کرده است.
به گزارش ایلنا به نقل از خبرنگار فولاد مبارکه، وی با اشاره به وجود ۲۷ رشته ورزشی در باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ابراز کرد: بیش از ۲ هزار ورزشکار حرفهای و نیمهحرفهای در این باشگاه در حال فعالیت هستند. یکی از رسالتهای مهم باشگاه فولاد مبارکه سپاهان که در حوزه مسئولیت اجتماعی نیز قرار میگیرد پرورش بازیکن بهلحاظ روحی و جسمی است.
رئیس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان دارای ۱۱۵ بازیکن ملیپوش است، ادامه داد: بازیکنان باشگاه مقامات و افتخارات زیادی را در جایجای کشور کسب کردهاند.
وی با بیان اینکه در حوزه بانوان نیز تیمهای حرفهای و کارگری در باشگاه فعالیت دارند، اضافه کرد: توسعه زیرساختهای ورزشی در استان اصفهان نیز یکی از مسئولیتهای اجتماعی شرکت فولاد مبارکه است که از آن جمله میتوان به ساخت ورزشگاه نقشجهان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه شرکت فولاد مبارکه توسعه ورزش و سلامت را برای ۱۲۰ هزار نفر از کارکنان و خانواده آنها دنبال میکند، ادامه داد: برای این امر با ۶۰۰ باشگاه در سراسر کشور بهمنظور استفاده کارکنان و خانواده کارکنان قرارداد همکاری امضا کردهایم.
لطفی میزان ضریب نفوذ ورزش در مجموعه گروه فولاد مبارکه را ۷۳ درصد اعلام کرد و گفت: توسعه این امر با اجرای برنامههای مشارکتی در دستور کار است.
وی ادامه داد: یکی از حوزههای مهمی که در حوزه ورزش در دستور کار سرمایهگذاری قرار گرفته، پرورش استعداد فرزندان فولاد مبارکه است. در این خصوص، حدود ۳۲۰۰ نفر از فرزندان فولاد مبارکه را در ۶ رشته ورزشی در پایگاههای آکادمی خود فعالسازی کردهایم و این افراد زیر نظر متخصصهای مختلف تغذیه، روانشناسی، حرکات اصلاحی، آسیبشناسی و بدنسازی فعالیت دارند.
رئیس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه همچنین به راهاندازی ۴۰ تیم ورزش کارگری در باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اشاره کرد و گفت: ۳۰ تیم برای آقایان و ۱۰ تیم برای خانمها تشکیل شده که مقامهای ملی و جهانی را کسب کردهاند.
وی ادامه داد: همچنین ۷۰ پایگاه همنام در کل کشور داریم و بر اساس مجوزی که ما به پایگاه همنام میدهیم، در دل شهرها و روستاها نفوذ کردهایم تا استعدادیابی کنیم.
ارتقای فرهنگسازمانی در گروه فولاد مبارکه با تقویت ورزشهای گروهی
همچنین علی حمزهای، از کارکنان امور ورزش شرکت فولاد مبارکه نیز در ادامه این پنل ابراز کرد: ما فرهنگ سازمانی فولاد مبارکه را به سمت مثبت بودن سوق میدهیم و مهمترین عامل در این زمینه تشویق کارکنان به مشارکت در ورزشهای گروهی است.
وی گفت: در امور ورزش با برگزاری همایشها و مسابقات ورزشی فضایی ایجاد کردهایم که کارکنان بتوانند در آن به همکاری و مشارکت جمعی و تصمیمگیری برسند.
حمزهای گفت: امیدواریم بتوانیم کمک کنیم تا با کار تیمی سلامت اجتماعی و فرهنگ سازمانی را تقویت کنیم.
وی در پاسخ به سؤالی درباره چگونگی تقویت روحیه کارکنان و افزایش بهرهوری آنان از طریق ورزش گفت: حمایت از ورزش در فولاد مبارکه به چندین روش میتواند روحیه کارکنان را تقویت کند و بهرهوری را افزایش دهد. فعالیتهای ورزشی به کاهش استرس و اضطراب کمک میکند که این امر میتواند به افزایش تمرکز و کارایی در محیط کار منجر شود؛ علاوه بر این، شرکت در فعالیتهای ورزشی گروهی، ارتباطات بین کارکنان را تقویت میکند و حس همبستگی و همکاری را افزایش میدهد و در ادامه، ورزش منظم به بهبود سلامت جسمی و روحی کارکنان کمک میکند که در نهایت به افزایش بهرهوری منجر میشود.
حمزهای گفت: امور ورزش فولاد مبارکه برنامههای متنوعی برای گسترش حمایت از ورزش قهرمانی و کارگری در نظر دارد که یکی از آنها برگزاری مسابقات ورزشی داخلی و بینشرکتی برای تشویق کارکنان به شرکت در ورزشهای گروهی است. حمایت از ورزش به کارکنان کمک میکند تا تعادل بهتری بین کار و زندگی شخصی خود برقرار کنند و این امر به رضایت شغلی و کاهش استرس منجر میشود.
وی در پایان گفت: ما در امور ورزش فولاد مبارکه علاوه بر توجه به ورزش و سلامتی کارکنان، فرهنگ و اخلاق اسلامی را در اولویت قرار میدهیم.