خبرگزاری کار ایران

با رویکرد بسترسازی برای همکاری بیشتر زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور انجام شد؛

برگزاری دوازدهمین رویداد سرمایه‌گذاری «فولادی‌شو» به همت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه

برگزاری دوازدهمین رویداد سرمایه‌گذاری «فولادی‌شو» به همت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه
کد خبر : ۱۵۵۰۹۸۱

دوازدهمین رویداد فولادی‌شو روز پنج‌شنبه دهم آبان‌ماه 1403، به همت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه و با رویکرد بسترسازی برای همکاری بیشتر زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور با حضور فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری ایران اسلامی در سالن سروش شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به میزبانی صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه برگزار شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، در این رویداد که با موضوع تولید کک‌سوزنی برگزار شد، فعالان این حوزه با آخرین نیازهای صنعت فولاد بیشتر آشنا شدند.

حضور یازده تیم فناور کشور در زمینه تولید کک سوزنی

یحیی پالیزدار، مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت فولاد مبارکه، در سخنانی در ابتدای این رویداد اظهار کرد: فولادی‌شو تاکنون به‌صورت منطقه‌ای برگزار می‌شد؛ چراکه بسیاری از مخاطبان ما در پارک‌های علم و فناوری حضور دارند؛ اما فولادی‌شو علاوه بر رویکردهای منطقه‌ای، امروز برای اولین بار به‌صورت موضوعی و تخصصی برگزار می‌شود.

وی گفت: امروز یازده تیم تخصصی از سراسر کشور در این رویداد حضور دارند تا تیم‌های کاری بتوانند آخرین دستاوردهای خود را ارائه کنند. این امر باعث می‌شود جمع‌بندی خوبی نسبت وضعیت کنونی کک سوزنی در کشور داشته باشیم.

مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه افزود: ما تا امروز بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال در زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و اگر امروز تیم‌ها بتوانند فولاد مبارکه را متقاعد به سرمایه‌گذاری کنند، این اتفاق در مورد کک سوزنی نیز خواهد افتاد.

پیشرفت در زمینه تولید کک سوزنی نیازمند نگاه استراتژیک است

محمدرضا بناییان، مدیر ارشد تولید فولاد مبارکه نیز در دوازدهمین رویداد فولادی‌شو در سخنرانی اظهار کرد: گروه فولاد مبارکه امروز بیش از ۱۰ میلیون تن فولاد تولید می‌کند که با توجه به تکنولوژی تولید، نیازمند الکترودهای گرافیتی هستیم.

وی گفت: این در حالی است که طی سال‌های گذشته با افزایش قیمت الکترود و محدودیت‌های واردات روبه‌رو بودیم و این موضوع نشان‌دهنده لزوم تولید آن در کشور است.

مدیر ارشد تولید فولاد مبارکه افزود: با توجه به میزان تولید فولاد در دنیا چیزی حدود یک میلیون تن الکترود گرافیتی تولید می‌شود که این میزان هر روز در حال افزایش است؛ چراکه تولیدکنندگان دنیا به دنبال افزایش تولید به روش کوره قوس هستند.

بناییان عنوان کرد: اگر بخواهیم در این حوزه موفق شویم، باید توسعه تکنولوژی را به‌صورت جدی در دستور کار خود قرار دهیم و نگاهمان به موضوع صادرات و توسعه بازار را متفاوت کنیم.

بنابیان تصریح کرد: در سال ۲۰۱۸ که تحریم‌ها به‌صورت جدی‌تری مطرح شد، نیاز به تأمین این ماده مهم را در کشور و به دستان توانمند جوانان عزیزمان بیشتر از قبل حس می‌کنیم. یکی از نقاط ابتدایی این حرکت، تولید انبوه کک سوزنی است.

وی تأکید کرد: فولاد مبارکه از اعضای زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور که در این زمینه مهم حرکت می‌کنند حمایت خواهد کرد؛ چراکه نگاه به زنجیره تولید فولاد در کشور نگاهی استراتژیک است.

فاز اول نوین الکترود امسال به بهره‌برداری می‌رسد

خیرتی مدیرعامل شرکت نوین الکترود اردکان در دوازدهمین رویداد فولادی‌شو اظهار کرد: این شرکت برای تولید محصولات گرافیتی و الکترود موردنیاز صنعت فولاد تأسیس شده که در فاز اول 30 هزار تن از محصولات موردنیاز صنعت کشور را تأمین می‌کند.

وی گفت: در سال جاری تولید الکترود در این شرکت شروع شده و امیدواریم امسال بتوانیم خط تولید را به‌صورت کامل و با ظرفیت نهایی به بهره‌برداری برسانیم.

مدیرعامل شرکت نوین الکترود اردکان خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های لازم برای رسیدن به ظرفیت فاز دوم تا ۶۰ هزار تن نیز آماده شده که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این فاز به‌زودی قابل‌دستیابی خواهد بود.

وی تصریح کرد: ظرفیت نهایی در نظر گرفته‌شده برای نوین الکترود ۹۰ هزار تن است و این ظرفیت می‌تواند بخشی از نیاز صنعت فولاد کشور را تأمین کند.

خیرتی در ادامه به تشریح بخش‌های هشت‌گانه تولیدی در این شرکت پرداخت.

در ادامه این رویداد، پژوهشگاه صنعت نفت نیز در ارائه‌ای تخصصی به آخرین دستاوردهای کشورهای دنیا در این زمینه پرداخت.

شرکت‌های فناور نیز نتایج پژوهش‌ها و اقدامات خود در زمینه این ماده استراتژیک را در معرض آرای فعالان صنعت فولاد کشور قرار دادند.

شایان ذکر است رویداد فولادی‌شو به همت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه با رویکرد بسترسازی برای همکاری بیشتر زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور برگزار می‌شود.

طی دوره‌های اخیر که در استان‌های اصفهان، تهران، خراسان رضوی، هرمزگان و... برگزار شده است، شرکت‌های زیادی به جمع شرکت‌های سرمایه‌پذیر صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه اضافه شده‌اند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز