خبرگزاری کار ایران

به همت مهندسان جوان شرکت آلومینای ایران صورت گرفت؛

​صرفه‌جویی ۱۰۰ میلیارد ریالی با انجام تعمیرات اساسی کوره پخت آهک

​صرفه‌جویی ۱۰۰ میلیارد ریالی با انجام تعمیرات اساسی کوره پخت آهک
کد خبر : ۱۴۷۸۳۰۵

رئیس بخش عملیات آهک و بوکسیت و انحلال شرکت آلومینای ایران از صرفه‌جویی ۱۰۰ میلیارد ریالی با انجام تعمیرات اساسی کوره پخت آهک با همت و تلاش یک ماهه مهندسان جوان این شرکت خبر داد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت آلومینای ایران، حسینعلی میرزایی در این رابطه اظهار داشت: تعمیرات اساسی در کوره های احیاکننده جریان موازی (PFR) پخت آهک با هدف افزایش ظرفیت تولید و مطابق استراتژی های شرکت با تکیه بر دانش و تجربه پرسنل برنامه ریزی و انجام شد.

وی افزود: دستیابی به ظرفیت اسمی تولید، کاهش مصرف انرژی، افزایش راندمان،کاهش توقفات کوره، مدیریت هزینه و نگهداری و ... از اهداف تعمیرات اساسی کوره پخت آهک محسوب می شود.

میرزایی با بیان اینکه ساختمان داخلی کوره های PFR از آجر نسوز با تنوع و اشکال مختلف تشکیل شده است تا از آسیب به بدنه و هدر رفت انرژی جلوگیری کند، اظهار داشت: با توجه به اینکه کوره های شفت قائم اغلب با کارکرد پیوسته و تداوم حرارت بالا و جریان خروج غبارات و گازها با افزایش فشار ناشی از گرفتگی کانال ارتباطی دو شفت کوره همراه است برنامه ریزی جهت ترمیم نسوز و تعمیر تجهیزات را باید از اولویت های مهم واحد دانست.

 

وی یادآور شد: تعمیرات اساسی کوره مطابق روال معمول هر ۱۳ تا ۱۵ ماه یکبار و در یک دوره ۵۰ روزه برنامه ریزی و اجرامی شود.

میرزایی عنوان کرد: با این اقدام تلاش می شود تا گامی موثر در تولید پایدار آهک با کیفیت و در زمینه ارتقا بهره وری و گسترش تولید شرکت برداشته شود.

وی با بیان اینکه در این دوره با تکیه بر تجربه و همت و پشتکار مدیریت عملیات و کارشناسان و پرسنل واحد آهک و بوکسیت اقدامات ارزشمندی صورت گرفت، افزود: مطابق برنامه ریزی اولیه کوره یک در آذرماه برای اورهال و انجام تعمیرات متوقف شد و برنامه ریزی اورهال کوره دو در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده بود. 

رییس بخش عملیات آهک و بوکسیت و انحلال شرکت آلومینای ایران تصریح کرد: در جریان این دوره از تعمیرات کوره برای نیروهای جدید استخدام شده، یک سیکل آموزشی برنامه ریزی شد تا ضمن آشنا شدن و کسب تجربه اجرای تعمیرات نیز انجام شود.

میرزایی افزود: در این میان و همزمان با تعمیرات کوره یک، متاسفانه کوره دو نیز در حین توقف و راه اندازی های چند باره کوره بر اثر محدودیت های گاز اعمال شده به شرکت در بهمن و اسفندماه ۱۴۰۲ دچار آسیب دیدگی و سوراخ شد.

وی اظهار داشت: معمولا نسوزکاری کوره ها در حجم بالا به پیمانکار واگذار می شود اما این بار با توجه به شرایط کمبود آهک مصرفی در فرآیند و زمانبر بودن تامین پیمانکار نسوز، مقرر شد تا موارد تعمیراتی مربوط به نسوز کاری کوره با توجه به دانش فنی و تجربه کاری پرسنل واحد در اورهال های گذشته، توسط خود پرسنل انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: به دلیل نقش ویژه و حیاتی آهک در فرآیند بایر و با توجه به تخمین زمان بر بودن مراحل تعمیر کوره، همزمان برنامه ریزی جهت خرید آهک انجام شد. خوشبختانه انجام نسوزکاری در سه شیفت کاری در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز، ترمیم نسوز کوره دو در کمتر از زمان پیش بینی شده خاتمه و تولید آهک از سر گرفته شد.

میرزایی اظهار داشت: با انجام این کار، تعمیرات اساسی کوره در بازه زمانی کوتاه یک ماهه (از توقف تا راه اندازی) با تکیه بر توان و همت پرسنل انجام شد. علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها و زمان، از خرید آهک تخمین زده شده نیز جلوگیری و صرفه جویی ۱۰ میلیارد تومانی برای کارخانه را به همراه داشت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز