در راستای تحقق شعار سال و با حضور نمایندگانی از ۱۲ فولادساز کشوربه میزبانی گروه فولاد مبارکه صورت گرفت؛
آغاز به کار سلسلهنشستهای برنامهریزی خرید فولادسازان کشور
نخســــــتین نشست از سلسلهنشســـــــتهای هماندیشی برنامهریزی خرید فولادسازان کشور با هدف تسریع در جهش تولید و توسعه ساخت داخل و با حضور نمایندگانی از واحدهای برنامهریزی خرید ۱۲ شرکت فولادسازی کشور، روز پنجشنبه ۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ به میزبانی شرکت فولاد مبارکه برگزار شد.
مصطفی عطاییپور، معاون خرید شرکت فولاد مبارکه، در گفتوگو با خبرنگار فولاد در خصوص مزایای برگزاری این نشست اظهار کرد: همفکری و همافزایی در راستای ارزیابی منابع تأمین، تسریع در تحقق شعار سال و افزایش ساخت داخل، ایجاد وحدت رویه سنجش منابع تأمین در میان شرکتهای فولادساز و توسعه و افزایش ظرفیت ساخت داخل ازجمله برکات این نشست است.
همچنین برگزاری این نشست منجر به پایداری و اعتماد به زنجیره تأمین، افزایش کیفیت محصولات تولیدی شرکتهای تأمینکننده قطعات و مواد شرکتهای گروه فولاد مبارکه و سایر فولادسازان خواهد شد تا مدتزمان ارزیابی منابع تأمین داخلی کاهش یافته وبانک اطلاعاتی تأمینکنندگان برای شرکتهای فولادساز گسترش یابد و فعالیت سازندگان داخلی تقویت شود.
نشست هماندیشی برنامهریزی خرید فولادسازان کشور خوشبختانه با استقبال خوب فولادسازان مواجه شد
در این نشست همچنین علییار عراقی، مدیر برنامهریزی خرید شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: این سلسلهنشستها بهصورت مداوم و فصلی (هر 3 ماه یکبار) و بهمنظور بررسی و احصای نقاط مشترک و به اشتراک گذاشتن تجارب و انتقال دانش فولادسازان در حوزه بومیسازی و ارزیابی منابع تأمین مواد، قطعات و تجهیزات برگزار خواهد شد. این نشست نیز خوشبختانه با استقبال خوب فولادسازان مواجه شد؛ بهگونهای که مقرر گردید نمایندگان ۱۰ شرکت دیگر فولادساز کشور نیز به این جمع اضافه شوند.
شناسایی و حمایت از شرکتهای توانمند و دانشبنیان داخلی در راستای تأمین، ساخت و تولید مواد، قطعات و تجهیزات موردنیاز صنعت فولاد کشور از دستاوردهای دیگر این رویداد خواهد بود تا انسجام و یکپارچگی میان واحدهای برنامهریزی خرید فولادسازان کشور تقویت شود. توسعه سرمایهگذاری شرکتهای فولادسازی کشور قطعاً موجب بهینهسازی خطوط تولید آنها و جهش و رونق تولید خواهد شد.
از سوی دیگر، اگر شرکتهای دانشبنیان در حوزه ساخت داخل سرمایهگذاری بیشتری داشته باشند، طبیعتاً قیمتها رقابتیتر خواهند شد و کیفیت محصولات آنان افزایش مییابد؛ همه این اتفاقات باعث میشود شرکتهای بزرگی همچون فولاد مبارکه، ذوبآهن، فولاد خوزستان و شرکتهای دیگر بتوانند میزان تولید ناخالص ملی را افزایش و به کسبوکار رونق دهند.
همفکری و همافزایی خوبی میان نمایندگان واحدهای برنامهریزی خرید شرکتهای فولادسازی کشور شکل گرفت
ابوالفضل اکبری، رئیس برنامهریزی خرید شرکت فولاد مبارکه نیز در این نشست بیان کرد: آغاز سلسلهنشستهای برنامهریزی خرید فولادسازان کشور به میزبانی گروه فولاد مبارکه را به فال نیک میگیریم؛ چراکه همفکری و همافزایی خوبی میان نمایندگان واحدهای برنامهریزی خرید شرکتهای فولادسازی کشور شکل گرفت و شرایط بهبود فرایند ارزیابی منابع تأمین بهصورت یکنواخت و با چارچوب مشخصی فراهم شد؛ این در حالی است که بستر انتقال دانش میان واحدهای برنامهریزی خرید شرکتهای فولادساز کشور نیز مهیا گردیده است.
گروه فولاد مبارکه در سال گذشته موفق به طراحی و تولید ۱۱۵۰ قطعه و تجهیز پیچیده و با تکنولوژی بالا شد
در ادامه مهدی شهیدی، رئیس واحد بومیسازی مواد، قطعات و تجهیزات شرکت فولاد مبارکه گفت: گروه فولاد مبارکه در سال گذشته موفق به طراحی و تولید ۱۱۵۰ قطعه و تجهیز پیچیده و با تکنولوژی بالا شد و صرفهجویی ارزی ۱۱.۵ میلیون یورویی را برای کشور محقق کرد. قطعاً در سال جدید، با پیروی از منویات مقام معظم رهبری و استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود، برگزاری سلسلهنشستهای برنامهریزی خرید و تداوم این روند میتوان به افزایش میزان صرفهجویی در سال ۱۴۰۳ امیدوار بود.