کنفدراسیون فوتبال آسیا نوشت؛
علی کریمی، ستارهای که ازیادها محو نمیشود / نگاهی به یک دهه درخشش مارادونایآسیا
کریمی که با افتخار درکنار سایر اسطورههای فوتبال ایران نظیرهم تیمیهای سابق خود دایی، مهدویکیا و باقری قرار میگیرد، با ۳۸گل در۱۲۷ بازی ملی درجدول گلزنی تیم ملی ایران در رده سوم قرار دارد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا در آستانه شصتمین سالگرد تاسیس این نهاد نوشت: علی کریمی که با مهارت هایش در دوران فعالیت حرفه ای قادر بود هواداران فوتبال ایران و آسیا را خیره کند، به عنوان یکی از بزرگترین فوتبالیست های ایران در یادها می ماند.
به گزارش ایلنا، علی کریمی که با افتخار در کنار سایر اسطورههای فوتبال ایران نظیر هم تیمیهای سابق خود علی دایی، مهدی مهدویکیا و کریم باقری قرار میگیرد، با ۳۸ گل در ۱۲۷ بازی ملی در جدول گلزنی تیم ملی ایران در رده سوم قرار دارد؛ هر چند دوران فعالیت حرفهای او بدون تنش نبود و بروز اختلافات جدی بین شخصیتهای مهم در فوتبال ایران طی سالهای گذشته امری غیرمعمول نبوده است.
کریمی در جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ که ایران سوم شد، گلزن برتر شناخته شد. او به قهرمانی ایران در تصاحب مدال طلای بازی های آسیایی ۱۹۹۸، دو عنوان قهرمانی رقابت های غرب آسیا و یک عنوان قهرمانی چلنج کاپ آسیا در سال ۲۰۰۳ که طی آن دو گل در دیدار مقابل نیوزیلند به ثمر رساند و ارزشمندترین بازیکن معرفی شد، کمک کرد.
هافبک هجومی ایران که متولد کرج است در سطح باشگاهی موفقیت بیشتری کسب کرد و بعد از دو عنوان قهرمانی لیگ با پرسپولیس و تصاحب جام حذفی امارات متحده عربی با الاهلی، پای جای پای هموطنان خود باقری، دایی و مهدوی کیا گذاشت و به بوندس لیگا آلمان رفت.
کریمی که هواداران در ایران به او لقب مارادونای آسیا داده بودند، با تیم بایرن مونیخ قهرمان لیگ آلمان در فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۶ شد و جام حذفی آلمان را تصاحب کرد. او با شالکه نیز برای دومین بار جام حذفی آلمان را از آن خود کرد. کریمی مدتی در باشگاه القطر بازی کرد و دو فصل نیز در استیل آذین ایران توپ زد.
کریمی بعد از دومین دوره حضورش در آلمان، برای سومین بار به پرسپولیس بازگشت و در باشگاه تراکتورسازی تبریز به دوران فعالیت حرفه ای درخشان خود که حدود دو دهه طول کشید پایان داد. او برای آخرین بار در دیدار لیگ قهرمانان آسیا در عرصه فوتبال باشگاهی قاره کهن بازی کرد.