اعتراض به داور نباید با فحاشی باشد؛
حسنزاده: محرومیت صادقیان میتوانست بیشتر شود / آرای صادرشده، قابل اجرا است
مطابق قانون حداقل و حداکثر جریمهای که برای چنین رفتارهایی در آیین نامه تصویب شده، از یک روز تا ۶ ماه است که کمیته انضباطی به تناسب عمل و رفتار و همچنین نوع شرایطی که بازیکن مرتکب شده، ۳ ماه را در نظر گرفته است.
رئیس کمیته انضباطی در مورد رأیهای صادر شده در دیدار تیم های فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران به نکاتی اشاره کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسماعیل حسنزاده در مورد توضیحاتش درباره محرومیت بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به نوع رفتاری که پیام صادقیان در دیدار تیمهای فولاد خوزستان و پرسپولیس مرتکب شد و گزارشی که مقامات رسمی در طول برگزاری بازی و حتی خارج از زمین اعلام کرده بودند و مواردی هم که در پخش زنده مشاهده شده بود، کمیته انضباطی بررسیهای لازم را انجام داد.
وی افزود: با وجود اینکه این رفتار میتوانست شامل تنبیهات بیشتری باشد، بنابر بند ۳ ماده ۶۶ آیین نامه انضباطی وی را به ۳ ماه محرومیت از همراهی تیم خود و پرداخت ۵۰.۰۰۰. ۰۰۰ ریال جریمه نقدی محکوم کردیم. در صورتی که چنین مواردی تکرار شود، تنبیهات بیشتری در نظر گرفته خواهد شد. همچنین طبق آئیننامه جدید، آرای صادر شده به محض ابلاغ، قابل اجرا است.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه کوچکترین رفتار مشهود، شامل تذکر خواهد بود، تصریح کرد: این تذکرات از سوی کمیته انضباطی شامل امید عالیشاه بازیکن پرسپولیس به دلیل رفتار غیرورزشی که با سوت پایان بازی انجام داد و در هیچ گزارشی ثبت نشده و داور هم ندیده بود، اما به محض رؤیت و تأیید این مسئله، این موضوع شامل او نیز شد.
حسنزاده در مورد تجدیدنظر در رای صادره برای پیام صادقیان گفت: درخواست تجدیدنظر باید تا یک هفته پس از ابلاغ رأی به کمیته استیناف داده شود و پس از ارائه درخواست، کمیتهانضباطی براساس تشریفات اداری پرونده وی را به کمیته استیناف جهت بررسی مجدد ارسال خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: مطابق قانون حداقل و حداکثر جریمهای که برای چنین رفتارهایی در آیین نامه تصویب شده، از یک روز تا ۶ ماه است که کمیته انضباطی به تناسب عمل و رفتار و همچنین نوع شرایطی که بازیکن مرتکب شده، ۳ ماه را در نظر گرفته است.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ادامه داد: براساس ماده ۶۷ آیین نامه جدید که برگرفته از فیفا است، اعتراض به داور نباید با فحاشی همراه باشد و یا اینکه به نحوی جایگاه داوری را متزلزل و باعثانکار تصمیم داور شود. بهتر است که راجع به امور داوری اظهار نظری صورت نگیرد و اگر اعتراضی هست باید به صورت مکتوب و با امضاء بالاترین مقام باشگاه برای فدراسیون فوتبال ارسال شود.
حسنزاده در مورد رفتار ناشایست تماشاگران عنوان کرد: براساس آیین نامه کمیتهانضباطی، در صورتی که رفتار ناشایستی از سوی تماشاگران صورت پذیرد، در مرحله اول جریمههایی در نظر گرفته میشود، اما در صورت ادامه این رفتارها، بازیهای بعدی با محرومیت تماشاگران و یا انتقال بازی به جایی بیطرف و حتی در شهرستان دیگر همراه خواهد بود.
وی افزود: ما همیشه از همه بازیکنان و مربیان خواستهایم تا برای سلامت فوتبال و موفقیت خودشان به قانون احترام بگذارند و به آن عمل کنند، حتی اگر قانون ضعیف و ناقص باشد. بر این اساس از نحوه پذیرش علی دایی از رای داور نیز تشکر میکنم.