خبرگزاری کار ایران

پتنت جدید هوآوی برای ادغام دوربین جلو در زیر نمایشگر؛ نوآوری در خدمت زیبایی

پتنت جدید هوآوی برای ادغام دوربین جلو در زیر نمایشگر؛ نوآوری در خدمت زیبایی
کد خبر : ۹۱۵۷۲۹

هوآوی طرح نوآورانه جدیدی را ثبت کرده که هدف آن تعبیه دوربین سلفی در زیر صفحه‌نمایش گوشی است.

شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند از راهکارهای متفاوتی جهت ساخت محصولات زیباتر استفاده می‌کنند. به عنوان نمونه می‌توان به استفاده از روش‌هایی اشاره کرد که در آن دوربین سلفی به شکلی در بخش جلویی دستگاه قرار گرفته که باعث ایجاد خمیدگی یا بریدگی در صفحه نمایش گوشی نمی‌شود.

اخیرا در تعدادی از گوشی‌ها شاهد استفاده از دوربین‌های سلفی «پاپ‌آپ» (Pop up) بودیم. این نوع دوربین‌ها از قسمت کناری گوشی خارج شده و دیگر بر روی قسمت جلویی دستگاه قرار ندارند. اما به نظر می‌رسد، این بار با راهکاری نوآورانه و کاملاً متفاوت در بازار گوشی‌های هوشمند روبه‌رو خواهیم شد. راهکاری که حالا و پس از ثبت امتیاز آن توسط هوآوی، بیشتر به واقعیت نزدیک شده است.

هوآوی در تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۱۹ میلادی درخواست خود را برای ثبت یک نوآوری جدید را ارائه کرده و حقوق این اختراع با عنوان «ساختار، ماژول دوربین و تجهیزات ترمینالی مورد نیاز برای دوربین سلفی مخفی‌» برای هوآوی محفوظ است. این اختراع در واقع راهکاری تازه برای بهینه‌سازی طراحی دوربین سلفی به حساب می‌آید. در این شیوه خلاقانه هوآوی، دوربین گوشی در زیر صفحه‌نمایش تعبیه خواهد شد.

پتنت جدید هوآوی برای ادغام دوربین جلو در زیر نمایشگر؛ نوآوری در خدمت زیبایی

در چکیده‌ این ثبت اختراع آمده که این مدل، ساختاری را برای قرارگیری پنهان یک دوربین سلفی، ماژول دوربین و تجهیزات ترمینالی مورد نیاز آن در زیر صفحه‌نمایش ارائه می‌دهد. این ساختار شامل یک صفحه هدایت کننده نور است که بین دوربین جلو و شیشه کاور قرار می‌گیرد و بخش مخصوص تابش نور نیز در آن قرار داده می‌شود.

همچنین در این سیستم از یک یا تعداد بیشتری از منابع نور رنگی نیز استفاده خواهد شد‌.  این منابع جهت تابش نور با رنگی خاص، تحت کنترل پردازنده گوشی به کار گرفته می‌شوند.

به تازگی اخباری درباره تمرکز دیگر شرکت‌های فعال در بازار تولید گوشی‌های هوشمند روی همین روش و توسعه آن به گوش می‌رسد. به نظر می‌رسد در سال جاری میلادی شاهد ورود محصولاتی با این ویژگی به بازار خواهیم بود. البته با توجه به قطعات سخت‌افزاری سطح بالا و پیچیده‌ به ‌کار رفته در گوشی‌های هوشمند پرچمدار، باید منتظر ماند و دید آیا شرکت‌های سازنده می‌توانند این راهکار نوآورانه را با پیچیدگی‌های این قبیل گوشی‌ها هماهنگ کنند یا جواب منفی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز