خبرگزاری کار ایران

در راستای حمایت و رونق تولید ملی در حوزه بازی‌های رایانه‌ای؛

ضوابط و مقررات عرضه‌ی بازی به نفع بازی‌سازان و مصرف‌کنندگان داخلی تغییر می‌کند

ضوابط و مقررات عرضه‌ی بازی به نفع بازی‌سازان و مصرف‌کنندگان داخلی تغییر می‌کند
کد خبر : ۵۷۷۲۰۳

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای پس از ماه‌ها بررسی کارشناسی جهت رونق صنعت بازی‌سازی داخلی و تغییر شرایط فعلی به نفع تولید ملی؛ آیین‌نامه‌‌ی «دستورالعمل نحوه‌ی صدور مجوز و پروانه عرضه‌ی تجاری بازی‌های رایانه‌ای» را تدوین نموده که بزودی اجرایی می‌شود.

به گزارش ایلنا، براساس سیاست‌های حاکم بر برنامه‌ی ملی بازی‌های رایانه‌ای و با استناد به ماده 2 قانون نحوه‌ی مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیرمجاز دارند و همچنین با عنایت به ضوابط ابلاغی تولید و توزیع از سوی وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت ساماندهی مجوزهای حوزه‌ی بازی‌های رایانه‌ای؛ بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در نظر دارد از این پس برای بازی‌های خارجی «پروانه انتشار تجاری» صادر کند.

لازم به ذکر است این پروانه تنها مختص بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی خارجی بوده و بازی‌های ایرانی همچنان از روند ممیزی پس از نشر بهره خواهند برد و روند اخذ پروانه عرضه را بصورت تسهیل‌شده‌ی پیشین طی خواهند کرد.

پیش از اجرایی شدن این ضوابط، تمامی فروشگاه‌های دیجیتال عرضه‌کننده‌ی بازی‌های موبایل و رایانه‌ای بایستی از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای «مجوز فعالیت عرضه‌» دریافت کنند. این عرضه‌کنندگان جهت ثبت‌نام اولیه برای کسب مجوز تا ۱۰ بهمن ماه فرصت دارند از طریق فرم‌های مربوط به اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی اقدام نمایند.

وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های الکترونیکی که پیش از این از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مجوز گرفته‌اند، تا زمان اتمام اعتبار مجوز لازم نیست در این خصوص اقدامی انجام دهند.

با توجه به آیین‌نامه‌ی «دستورالعمل نحوه‌ی صدور مجوز و پروانه عرضه‌ی تجاری بازی‌های رایانه‌ای»، از سال ۱۳۹۷ تمامی بازی‌های خارجی که در فضای دیجیتال عرضه تجاری می‌شوند می‌بایست «پروانه عرضه‌ی تجاری» از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای داشته باشند. بدیهی است تنها فروشگاه‌های دیجیتالی که «مجوز فعالیت» دارند می‌توانند با دریافت پروانه عرضه‌ی تجاری به انتشار بازی‌های خارجی بپردازند.

امید است با ایجاد چنین ساختاری، شرایط جهت رشد و شکوفایی تولید ملی و محتوای داخلی متعادل گردد و در سال‌های آتی شاهد رونق روزافزون صنعت بازی کشور باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز