مدیران حوزه اقتصاد دیجیتال: سرمایه، زیرساخت، نیروی انسانی و رگولاتوری چالشهای اصلی ما هستند
اقتصاد دیجیتال نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت برای آینده اقتصادی کشور است و به همافزایی بخشهای دولتی و خصوصی نیاز دارد
ایلنا:همراه اول با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران امروز، نهم مهر ماه، رویداد نقشآفرینی صنعت ICT در توسعه اقتصاد دیجیتال را برگزار کرد. در این رویداد چالشها و فرصتهای عرصه اقتصاد دیجیتال کشور بررسی شد.
علی اسدی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، در آغاز این رویداد از اقتصاد دیجیتال بهعنوان یکی از مهمترین پیشرانهای اقتصاد کشور یاد کرد و این حوزه را یکی از عناصر رشد و نوآوری دانست که با وجود عرصههایی همچون تجارت الکترونیک، خدمات دیجیتال، بانکداری دیجیتال و… به افزایش بهرهوزی، کاهش هزینهها، اشتغالزایی و توسعه کسبوکار کمک میکند.
اسدی به پایین بودن سهم اقتصاد دیجیتال کشور اشاره کرد و توضیح داد: «در دنیا سهم اقتصاد دیجیتال از GDP نزدیک به ۱۸ درصد است اما سهم اقتصاد دیجیتال ما حدود ۸ درصد است. این در حالی است که میدانیم استفاده از فناوریهای نوین در کسبوکار باعث بهبود خدمات و تحول در عرصههای مختلف اقتصادی میشود و اگر به سرعت با این تحولات همراه نشویم از رقابت جهانی بازخواهیم ماند.»
او همگام شدن با توسعه اقتصاد دیجیتال را منوط به توسعه ظرفیتهای اینترنتی، حمایت از کسبوکارها و تعیین قوانین و چارچوبها دانست و تاکید کرد: «امروز اقتصاد دیجیتال نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت برای آینده اقتصادی کشور است. از این رو، باید با همافزایی بخشهای دولتی و خصوصی کشور به دنبال ارتقای جایگاه ایران در این عرصه باشیم.»