خبرگزاری کار ایران

راه‌اندازی آزمایشگاه تست شبکه 4G و 5G در کشور توسط یک مرکز تحقیق و توسعه

راه‌اندازی آزمایشگاه تست شبکه 4G و 5G در کشور توسط یک مرکز تحقیق و توسعه
کد خبر : ۱۲۵۶۹۲۳

مرکز تحقیق و توسعه اپراتور اول ارتباطی، براساس نقشه راه توسعه محصولات و فناوری، اقدام به راه‌اندازی آزمایشگاه تست شبکه 5G, 4G کرده تا قدرت ارتباطی کشور را در رقابت با شرکت‌های جهانی به منصه نمایش بگذارد.

 

فرآیند تحقیق و توسعه در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز صنایع و کسب‌وکارهاست؛ زیرا با تغییراتی بسیار سریع و پر نوسان مواجهیم که هر یک اثرات مختلفی در حوزه‌های کاری دارند.

تغییراتی مرتبط با گسترش دانش و نوآوری‌های روزانه که نهایتا بر نیاز به تطبیق سیاست‌های کسب‌وکارها با این نوآوری‌ها را می‌افزاید و همچنین تغییراتی که نیازها، خواسته‌ها و تقاضای مشتریان و به طور کلی بازار را تحت تأثیر قرار داده است. 

از این رو شرکت‌ها، سازمان‌ها و کسب‌وکارهای مختلف برای شناخت درست و بروز تحولات و شرایط محتمل پیش‌رو و همچنین دستیابی یا حفظ یک سطح رقابتی مناسب که سودآوری پایدار را نیز به همراه داشته باشد، الزام به در نظر گرفتن این فرآیندهای ضروری دارند.

به عنوان مثال مرکز تحقیق و توسعه اپراتور اول تلفن همراه کشور در حال حاضر از جمله مراکز پر فعالیت در بین مراکز R&D کشور است که با تمرکز بر تحقیق، توسعه، نوآوری و حمایت از فناوری‌های نوین و بومی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و با هدف خودکفایی و استقلال فنی و تخصصی فعالیت می‌کند.

حمایت از تولیدکنندگان توانمند داخلی و شرکت‌های نوپای صاحب فناوری‌های نوین و همچنین شناخت دقیق نیازمندی‌های سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و لایسنسی گروه همراه اول با هدف شناسایی اولویت‌های بومی‌سازی و  به نوعی ارائه راهکارهای فناوری‌محور به گروه همراه اول بخشی از وظایف ذاتی این مرکز است.

در این راستا توانسته تا پایان سال گذشته اقدام به راه‌اندازی آزمایشگاه‌های تست شبکه 4G و 5G، Mci Lab شعبه دانشگاه صنعتی شریف، Mci Lab شعبه مرکز تحقیق و توسعه و همچنین طراحی آزمایشگاه سنجش و ارزیابی کیفی باتری و اجرای پایلوت نگهداری هوشمند باتری کند.

ذخیره‌ساز بومی نرم‌افزار محور، تولید کلید امن لایه فیزیکی در اینترنت اشیاء، داده‌کاوی و پیش‌بینی سری‌های زمانی برای اپراتور تلفن همراه، مکان‌یابی ماهواره‌ای سامانه‌های مختلف فضاپایه ناوبری جهانی GNSS و شناسایی مبتنی بر چهره افراد در محیط داخل ساختمان نیز بخشی از پایلوت‌های فناورانه این مرکز بوده است.

در ادامه پایلوت‌های دیگری نظیر مدیریت درخواست و جستجوی مبتنی بر گفتار، مهندسی نرم‌افزار جستجومحور، سرویس‌های مبتنی بر مکان‌یابی داخلی، پلتفرم همگام‌سازی سرویس به صورت E2E برای شبکه 5G، سکوی هوش مصنوعی به عنوان سرویس و ارزیابی آن و همچنین جاده هوشمند را نیز در پرونده کاری مربوط به سال گذشته خود دارد.

براساس نقشه راه ترسیمی، این مرکز در سه حوزه نسل پنجم فناوری ارتباطات (5G)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در سطح همراه اول به حمایت و توسعه محصولات و فناوری می‌پردازد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز