نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی:
صندوق توسعه برنامههای کارشناسی شدهای برای ارتقای وضعیت احیای بناهای تاریخی دارد
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، گفت: صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی برنامههای کارشناسی شدهای برای ارتقاء وضعیت کسب و کار در حوزه صنایع دستی با اتکا به احیاء ابنیه تاریخی دارد.
به گزارش ایلنا، علی اکبر علیزاده برمی (نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی) تصریح کرد: توسعه زیرساختهای گردشگری بهوسیله باززندهسازی ابنیه تاریخی با سرمایهگذاری بخش خصوصی یکی از راهبردهای مهمی است که هم اکنون در صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی دنبال میشود.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش مجلس در تصویب قوانین تسهیلگر در حوزه یاد شده، افزود: مجلس مصمم است با حمایت از طرحهایی که مشارکت مردمی را در آبادانی کشور در پیدارد، مسیر توسعه کشور را بیش از پیش هموار سازد.
وی، یادآور شد: با توجه به رویکرد مثبت گردشگران خارجی و داخلی به بهرهمندی از بناهای تاریخی احیاء شده، این ظرفیت وجود دارد که از این ابنیه در خدمت افزایش فروش صنایع دستی و ارتقاء وضعیت کسب و کار در این حوزه، نیز استفاده شود که صندوق توسعه برنامههای کارشناسی شدهای برای عملیاتی شدن این موضوع دارد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با اشاره به نقش اقدامات یاد شده در کاهش اتکا به درآمدهای نفتی، خاطرنشان کرد: حفظ ثروتهای میاننسلی علاوه بر تأثیرات مطلوب در استفاده از ظرفیتهای درونزای اقتصاد کشور، اثربخشی بهسزایی در حفظ هویت اسلامی-ایرانی دارد و دقت نظر متخصصان امر در حفظ شأن و اصالت بناهای تاریخی طی مرحله باززندهسازی و بهرهبرداری، این اثربخشی را دوچندان میکند.