خبرگزاری کار ایران

دیدار هنرمند ژاپنی با اثرش پس از ۴۰ سال در تهران

دیدار هنرمند ژاپنی با اثرش پس از ۴۰ سال در تهران
کد خبر : ۵۴۶۸۲۱

نوریوکی هاراگوچی پس از 40 سال با اثر خود؛ «ماده و فکر» (حوض روغن) در موزه هنرهای معاصر تهران دیدار می‌کند.

به‌گزارش ایلنا، نوریوکی هاراگوچی پس از 40 سال با اثر خود؛ «ماده و فکر» (حوض روغن) در موزه هنرهای معاصر تهران دیدار می‌کند.

علی محمد زارع (رئیس موزه هنرهای معاصر تهران) گفت: اثر «ماده و فکر» (حوض روغن) نوریوکی هاراگوچی (هنرمند ژاپنی) پس از چهل سال با حضور و نظارت این هنرمند مرمت می‌شود.

زارع در ادامه گفت: اثر «ماده و فکر» (حوض روغن) در سال 1977 در ارتباط و گفتگو با معماری و فضای موزه هنرهای معاصر تهران در موزه نصب شد است و 40 سال است که این اثر در موزه هنرهای معاصر تهران قرار دارد و به عنوان یکی از نمادهای موزه شناخته شده است.

رییس موزه هنرهای معاصر تهران افزود: با توجه به ضرورت و اهمیت حفظ و نگهداری استاندارد آثار موزه هنرهای معاصر تهران و مرمت آثاری که به مرمت نیاز دارند، هماهنگی برای بازبینی و مرمت این اثر پس از 40 سال با نوریوکی هاراگوچی انجام شد و خوشبختانه امکان مرمت اثر با نظارت و حضور این هنرمند فراهم شد.

نوریوکی هاراگوچی در هفته جاری به موزه هنرهای معاصر تهران می آید تا مرمت اثر «ماده و فکر» (حوض روغن) را نظارت کند.

دیدار هنرمند ژاپنی با اثرش پس از ۴۰ سال در تهران

در سال ۱۹۷۷، حوض روغن بازتابنده نوریوکی هاراگوچی با عنوان «ماده و فکر» در نمایشگاه داکیومنتای ششم در شهر کاسل آلمان به نمایش درآمد.  همان سال و با دیدن این کار در داکیومنتا، اجرایی از این اثر برای گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران خریداری شد و از آن زمان تا به حال به طور دائمی در موزه نصب شده است.

نوریوکی هاراگوچی در سال ۱۹۴۶ در یوکوسوکا در ژاپن متولد شد. او در سال ۱۹۷۰ از دانشگاه نیهون توکیو، در رشته نقاشی فارغ‌التحصیل شد. وی زمانی شروع به نمایش آثار خود کرد که هنوز دانشجو بود و بحران‌های سیاسی رو به رشدی اعم از تظاهرات و شورش‌های دانشجویی در برابر جنگ ویتنام و پیمان امنیتی ژاپن و آمریکا در جریان بود.  یوکوسوکا بندر اصلی ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا است. نقاشی‌ها و مجسمه‌های اولیه هاراگوچی به زیبایی شناسی ابزارآلات نظامی و صنایع سنگین اشاره دارد.  بعدها، مواد مورد استفاده او شامل تیرآهن، قطعات ماشین، روغن کارکرده و لاستیک شدند؛  زیبایی‌شناسی‌ متمایز از سایر هنرمندان معاصر ژاپنی او که در بستر جنبش مونو-ها بیشتر به مواد طبیعی روی آوردند.

از اوایل دهه ۱۹۶۰, آثار این هنرمند به طور گسترده در ژاپن و خارج از این کشور به نمایش گذاشته شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز