در گفتگو با یک خوشنویس مطرح شد؛
ناکارآمدی فرهنگسراها در برپایی نمایشگاهها
جمشید داوودی گفت: مدیریتِ فرهنگسراها اصلاً کارآمد نیست؛ اولاً تجربه ندارند، دوماً هیچ دورهی آموزشیای ندیدهاند. تنها چند گالری خصوصی وجود دارد که به صورت کارشناسانه با این مسئله برخورد میکنند. در این حرفه باید جذب مخاطب کرد تا فروش بیشتر داشت.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نمایشگاه نقاشیخطِ جمشید داوودی، تحت عنوان «نیوش» از تاریخ 23 تیرماه تا 3 مردادماه 1396 در فرهنگسرای ارسباران برپاست.
جمشید داوودی (هنرمند خوشنویس) درخصوص تعداد پایین مخاطبان و ناکارآمدی فرهنگسراها گفت: فردا آخرین روز نمایشگاهم است. من 10 سال است که روی ساختار حروف، و اشکال و نحوهی اتصالشان کار کردهام. از سال گذشته تصمیم گرفتم که از آثارم نمایشگاه بگذارم. این سومین نمایشگاه من است. امّا الان که تقریباً روزهای پایانی سومین نمایشگاهم درحال سپری شدن است، از روند کار چندان راضی نیستم. به نظر من، همهی اینها نتیجهی ناکارآمدی فرهنگسراهاست. فرهنگسراها فقط برای خالی نماندن سالنهایشان، بیآنکه مدیریت سنجیدهای داشته باشند، نمایشگاههایی برگزار میکنند.
وی افزود: هیچکدام از آثارم تاکنون به فروش نرسیدهاند. درواقع مخاطبی نبوده که بخواهد فروش داشته باشد. قیمتها از 300 هزار تومان تا 3 میلیون و 500 هزار تومان در نوسان است. مدیریتِ فرهنگسراها اصلاً کارآمد برخورد نمیکنند؛ البته نه اینکه غرضی داشته باشند، یا بخواهند کمکاری کنند؛ بلکه به خاطر اینکه اولاً تجربه ندارند، دوماً هیچ دورهی آموزشیای ندیدهاند. تنها چند گالری خصوصی وجود دارد که به صورت کارشناسانه با این مسئله برخورد میکنند. در این حرفه باید جذب مخاطب کرد تا فروش بیشتر داشت. این را هم همه کس ندارند. اگر فرهنگسراها آموزش ببینند، قطعاً این، هم برای هنرمندان و هم برای خود فرهنگسراها بهتر است. حتماً ریزهکاریهایی وجود دارد که مدیران بعضی از گالریهای خصوصی در این زمینه موفقاند. چون گالریهای خصوصی هزینهی بیشتری را میگرفتند، نتوانستم کارهایم را در آنجا به نمایش بگذارم. خیلی از هنرمندان نوپا بودهاند که به دلیل حمایتهایی که ازشان شده، توانستهاند رشد کنند و مطرح شوند، ولی هیچ حمایتی از من نشده است. امیدوارم مدیریت فرهنگسراها اصولیتر عمل کنند.
گفتنی است این نمایشگاه، تا امروز (سوم مرداد) برپاست.