بهنام کامرانی:
هنرهای تجسمی باید جایگاه خود را پیدا کند
یک هنرمند نقاش و منتقد هنری گفت: آثاری که در این دوره از جشنواره حضور دارد اگرچه رویکرد جدیدی در هنر ایران محسوب نشود اما اهمیت دادن به این نوع هنرها میتواند رشتههایی که در هنر معاصر ایران کمتر به آنها توجه میشود را دوباره زنده کند.
به گزارش ایلنا، بهنام کامرانی درباره برگزاری نهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر، اظهارکرد: اگر قرار است جشنوارهای به صورت بینالمللی برگزار شود قاعدتا باید شامل همه رشتههای هنری شود که خوشبختانه در این دوره از جشنواره این اتفاق صورت گرفته است.
او بیان کرد: معتقدم اگر این رویکرد براساس یک انتخاب صحیح باشد و هنرمندان از تمام رشتههای هنری در آن شرکت کنند مسیر قطعا مسیر درستی است تا اینکه ما شاهد این باشیم که در یک جشنواره بینالمللی فقط یک یا چند رشته حضور داشته باشند.
این منتقد هنری ادامه داد: هر اثر هنری که بتواند با مخاطب ارتباط برقرار کند و او را به فکر وادار کند قطعا اثر تجسمی موفقی است آثاری که در این دوره از جشنواره نیز حضور دارد اگرچه رویکرد جدیدی در هنر ایران محسوب نشود اما اهمیت دادن به این نوع هنرها میتواند رشتههایی که در هنر معاصر ایران کمتر به آنها توجه میشود را دوباره زنده کند و مورد اقبال عموم مخاطب قرار گیرد.
او درباره برگزاری نهمین دوره جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی در موزه هنرهای معاصر گفت: فکر میکنم به مانند جشنواره فیلم فجر که به تدریج در طول این سالها اعتبار و ویژگی و جایگاه خاص خود را پیدا کرده هنرهای تجسمی نیز باید به این سمت برود البته در حال حاضر فضای هنری در بخش غیردولتی فضای فعالتری است اما مدیران و برنامهریزان دولتی باید بتوانند به گونهای برنامهریزی کنند که انرژی و تکاپویی که در گالریها وجود را جذب کنند و برای این منظور از هنرمندان معتبر و هنرمندان پیشرو جوان نیز کمک بگیرند.