ایوبی پرده از فساد مالی در معاونت سینمایی دوران احمدینژاد برداشت
ایوبی می گوید میزان حقوق دریافتی وی 48.627.224 ریال ( چهارمیلیون و هشتصد و ... تومان بدون کسورات) است در مقابل حقوق همتایان پیشین او باید ارقام عجیبی باشد.
به گزارش ایلنا؛ حجت الله ایوبی با انتشار یادداشتی میزان حقوق دریافتی خود را اعلام کرد.
متن این یادداشت به شرح زیر است: بازهم انتخاباتی دیگر در راه است و چه خوب که ما میتوانیم به خودمان ببالیم که انتخابات داریم. مردم سالاری دینی داریم. حالا که آب از آسیابهای بهارستان افتاده و تکلیف کرسیهای ریاست و غیرریاست هم روشن شد. ناخودآگاه ذهنها میرود به سوی سال 96. سال پایان یک دوره از یک دولت. دولتی که میکوشد پیامآور امید باشد در عرصههای داخلی و خارجی. اتفاقا همین امید را باید نشانه گرفت. پس باید سراغ آن جاهایی رفت که نسیم امید در آنجاها وزیدن گرفته. و این است فلسفه ماجراهای این روزهای سینما. سینمایی که سرپاست. پیش میرود.
قلمروهای از دست رفتهاش را فتح میکند. سینمایی که مخاطب دارد. سینمایی که میفروشد. سینمایی که سرمایه اصلیاش یعنی مردم را باز مییابد. صفهای طولانی در برابر سینماها همان اندازه که برای دوستداران فرهنگ وهنر این سرزمین و برای علاقمندان به نظام جمهوری اسلامی ایران یک خبر خوب است، میتواند خبری ناخوشایند برای آنهایی باشد که پرهستند از کینه نسبت به مردم و نظام. میتازند از سرخشم با تیرهای آشکار و پنهان. مفاهیم ارزشمند، میشود دستاویزی برای تسویه حسابهای سیاسی. گوشهای ناشنوایی که نشنید فریادهای برخاسته از دل و جان پیر دیر و رهبر هشیار را در باره «شبیخون فرهنگی»، «تهاجم فرهنگی» و «ناتوی فرهنگی». اینک به بهانه «ولنگاری فرهنگی» میتازد بیرحمانه بر مدیران امین و پاکدست و با غیرت سینمای ایران. آنها که این همه فریاد را در روزگاری که زور در بازو و زر در ترازو داشتند نشنیدند، امروز دایههای مهربانتر از مادر شدهاند. فیش حقوقی میخواهند.
در این فیش بازار سیاسی که راه افتاده کمی هم خودمان را به جای مردمی بگذاریم که در اوج سختیها با این خبرها بمباران میشوند. و آن وقت ما انتظار داریم به دولت و نظام اعتماد کنند. به این دوستان میگویم نگران نباشید. خیالتان راحت در سازمان سینمایی هیچ مدیری در دو سال و ده ماه (یک میلیارد و چهارصد شصت و نه میلیون و نه صد و هشتاد وشش هزار و نه صد و چهل و هفت تومان) نمیگیرد (تقیسم بر هزار کنید میشود معادل دلاری). از پاداشهای چند ده میلیونی خبری نیست. اینجا دیگر به بهانه خرید تجهیزات سینمایی از اروپا صدهزار دلار گم نمیشود. بدون گذر از هیچ شورا و فیلتری به شخصیتهای حقیقی و حقوقی دوست و زحمتکش پولهای بیحساب و کتاب چندصدمیلیونی و میلیاردی داده نمیشود. (به رغم همه فشارها هنوز منتشر نشده ولی...). هیچ سایت خبری با هزینه دولت برای برای شخصی سازی در روز مبادا تاسیس نمیشود. اینجا همه چیز روشن است. این چند کلمه هم اگر نبود درخواست صریح دوستان گفته نمیشد. ماجرای شیرین فیشها ادامه دارد. قطار سیاست راه افتاده. از بخت بدِ اهالی فرهنگ، قطار سیاست که دراین سرزمین چندان هم خالی نمیرود، ایستگاههای پرشماری در سرزمین فرهنگ و هنر و بویژه سینما دارد. حالا در این فیش بازارسیاست بگذارید فیش حقوقی رئیس سازمان سینمایی را همه بدانند. حقوق پایه دانشیار دانشگاه تهران + ۴۸. ۶۲۷. ۲۲۴ ریال (چهارمیلیون و هشتصد و... تومان بدون کسورات) از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این میشود فیش حقوقی رئیس سازمان سینمایی.
بگذریم انتخابات ۹۶ در پیش است. قطار سیاست ایستگاههای پرشماری در عرصه فرهنگ و هنر و بویژه سینما دارد. سینماگران اما هوشیارند. دست رقیبان سینما را خواندهاند. فریب این فیش بازیها و رجز خوانیها را نمیخورند. با آرامش دستاوردهایشان را پاس میدارند. سینما به پیش میرود. موفقیتهای سینماگران در ایران و جهان ادامه خواهد داشت.