مطامع مالی اهداف انقلاب را تهدید میکند
محمدمهدی عسگرپور (کارگردان سینما و تلویزیون)، مدیریت آگاهانه مدیران فرهنگی را در دفع تحریفات و خطرات احتمالی آرمانهای انقلاب اسلامی بسیار ثمربخش دانست.
به گزارش ایلنا؛ عسگرپور با توجه به نقش هنرمندان و سینماگران در جلوگیری از تحریف احتمالی اهداف والای انقلاب و امام (ره) یادآور شد: تغییر و تحریف اهداف اصلی یک نظام فکری بعضا توسط برخی از پیروان و حامیان همان اندیشه و آنهم تنها به منظور تبیین اهداف و منافع شخصی یا جناحی صورت میگیرد.
کارگردان فیلم سینمایی «قدمگاه» اعمال تحریف توسط برخی افراد ذینفع را امری ممکن و اجنتابناپذیر دانست و بیان کرد: در همه جای دنیا سخنان و اندیشههای رهبران فکری و سیاسی بعد از مدتی توسط برخی گروهها و افراد در راستای اهداف مد نظرشان مورد تغییر قرار میگیرد و ایران اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست، حتی فرمایشات پیامبر اکرم (ص) نیز توسط برخی از نزدیکان زمان حیات ایشان بعد از رحلتشان مورد تحریف قرار گرفت.
وی در همین رابطه افزود: این برداشت ناصواب و در عین حال هدفمندانه از اعتقادات و اندیشههای رهبر یک جامعه یا آرمانهای یک جوشش انقلابی اگر چه امری طبیعی بوده و ریشه تاریخی دارد، اما حاوی تبعات ناگواری اعم از عدم معرفی صحیح مولفههای ارزشمند و حقیقی به نسلی است که دلایل بروز آن انقلاب یا رهبر جامعه را درک نکردهاند.
مدیرعامل پیشین بنیاد سینمایی فارابی، مهمترین دلیل تهدید اهداف انقلاب را مطامع اقتصادی و مالی خواند و عنوان کرد: یکی از برجستهترین عواملی که مسبب بروز این دست اقدامات شده است، دستیابی به خواستههای اقتصادی توسط برخی سودجویان است.
کارگردان فیلم سینمایی «مهمان داریم» در عین حال با توجه به گسترش شبکههای اینترنتی و دسترسی آسان و فراگیر مردم به اطلاعات خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروزه به علت وجود شبکههای اجتماعی و امکان دسترسی همگانی مردم به اطلاعات، جریانات فکری و به ویژه سیاسی در شکل حقیقیتری در جامعه منتشر میشود و این پیشرفت رسانهای میتواند در تبیین حقیقی اندیشههای رهبر کبیر انقلاب موثر بوده و تا حدودی نسل جوان امروزی را از خطر دستیابی به اطلاعات تحریف شده حفظ نماید.
کارگردان مجموعه تلویزیونی «جراحت» ضمن اشاره به تاثیر آثار فیلمسازان و سینماگران در جلوگیری از این قبیل غرضورزیها بیان کرد: با وجود اینکه تا به امروز همواره حساسیت مدیران فرهنگی در خصوص اجرای صحیح و طرحریزی درست و موثر در دفع خطرات و تحریفات احتمالی و تهدید ارزشهای واقعی انقلاب اسلامی مورد تاکید بوده است؛ اما همچنان لزوم این تاکید به صورت پررنگتری احساس میشود.
مدیرعامل سابق خانه سینما در خاتمه، تحقق اهداف جشنوارههای موضوعی و مضمونی مانند جشنواره فیلم مقاومت را از طریق اتخاذ سیستم مدیریتی جامع و کارآمد امکانپذیر دانست و افزود: قاعدتا اساس کار جشنوارهها مبنی بر پایهگذاری و اشاعه یک تفکر بوده و هر یک از آنها در موضوع خود مروج فرهنگی خاص در جامعه هستند؛ لذا با توجه به این خصیصه مهم، جشنوارههای موضوعی باید پیش از هر چیز، با مدیریتی آگاهانه دست به برگزاری چنین رویداد سینمایی بزنند؛ چرا که در غیر این صورت نتایج، اهداف و سیاستهای اجرایی جشنوارهها از دایره نظریهها فراتر نخواهد رفت.