آغاز همکاری با کارگردانان شبکه «PMC»
محسن طهرانی میگوید: مؤسسه فرهنگی هنری «کساء» روزانه بیش از 30 درخواست برای خواننده ارزشی شدن دارد البته این موضوع آفت است چراکه بسیاری از آنها فعالیت تخصصی نمیکنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا؛ محسن طهرانی؛ مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری «کساء» در ابتدای این نشست گفت: موسسه فرهنگی هنری کساء بیش از یک سال و نیم است که در حوزه هنر انقلاب فعالیت میکند و به جرئت میتوان گفت تنها موسسهایست که در بخش خصوصی حجم تولیدات و فعالیتهایش با موضوع انقلاب اسلامی کمنظیر بوده است.
او ادامه داد: ما تاکنون تولیدات موسیقی پاپ، تلفیقی و حتی راک داشتیم و سعی داریم خلاهایی که در حوزه موسیقی مشاهده میکنیم را پرکنیم. دفتر موسیقی موسسه ما متشکل از اساتید دانشگاههای موسیقی و چهرههای به نام است. پیرنیاکان، سراج، موحد، دکتر بهشتی و طلایی ازجمله افرادی هستند که در دفتر موسیقی ما فعالیت میکنند.
محسن طهرانی با بیان اینکه موسسه روزانه بیش از 30 درخواست برای خواننده ارزشی شدن دارد، بیان کرد: بسیاری از افرادی که میخواستند مسیر شهرت را سریع طی کنند به سراغ موسیقی انقلاب اسلامی میآمدند تا با اجرای چند قطعه سفارشی به هدف خود برسند و به همین دلیل روزانه در مؤسسه «کساء» با درخواستهای متعددی برای خواننده ارزشی شدن مواجه هستیم که میخواهند خیلی سریع و راحت به شهرت و جایگاه هنرمندانی چون حامد زمانی برسند اما نگاه ما تخصصی است و تاکنون از حضور ۱۲ خواننده تخصصی موسیقی انقلاب اسلامی بهرهمند هستیم. من فکر میکنم اینکه این تعداد مراجعهکننده برای خواننده ارزشی شدن داریم؛ آفت است و باید فقط از فعالیتهای تخصصی حمایت شود.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری «کساء» همچنین افزود: فعالیتهای گسترده ما در عرصه هنر انقلاب باعث شد تا به فکر برگزاری جشنوارهای با هدف استعدادیابی باشیم. ما قصد داریم از آهنگسازانی که از دانشگاههای موسیقی فارغالتحصیل میشوند ولی حمایتی از آنها نمیشود، حمایت کنیم. فراخوانی را منتشر میکنیم تا براساس اشعاری که در پنج قطعه سروده شده، آهنگسازان آثار خود را ارائه دهند. بعد از بررسی آثار رسیده به آهنگساز، ترانه، خواننده جوان، بهترین تنظیمکننده خلاق موسیقی و بهترین ویدئو موزیک سال، جایزه بزرگ موسیقی انقلاب اسلامی اهدا خواهد شد. سایت مؤسسه «کساء» از هفته آینده آماده دریافت آثار متقاضی شرکت در اولین جایزه بزرگ موسیقی انقلاب اسلامی است.
او همچنین ادامه داد: فعالیت ما فقط مختص به دفاع مقدس و انقلاب نمیشود بلکه ما روی مسائل اجتماعی نیز تمرکز داریم. پیش از این مجموعه «بگو نه» را با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر تولید کردیم که نماهنگهایی توسط فریدون آسرایی و رضا صادقی برای آن ساخته و منتشر شد. ما موسیقی عشق را هم از موسیقی انقلاب اسلامی جدا نمیکنیم.
وی درباره جذب خوانندگان موسیقی زیرزمینی توضیح داد: موسسه ما بنا ندارد که خوانندگان موسیقی زیرزمینی را جذب کند ولی قصد داریم با خیلی از فعالان موسیقی که حتی مجوز هم ندارند، مفاهیم و موضوعات فرهنگی را انتقال دهیم. البته قرار نیست برای کسی مجوز فراهم کنیم ولی از استعدادهای پرمخاطب حمایت میکنیم تا به تولیدات پرمحتوا برسیم.
او افزود: عشقهای خانوادگی بر مبنای زندگی ایرانی اسلامی، مدنظر ما است و همان اندازه که موضوع دفاع مقدس برای ما مهم است، موضوع عشقهای پاک هم مورد توجه ما است.
محسن طهرانی تاکید کرد: ما ویدیو کلیپ را یک ژانر میدانیم و برای بهترین سازندگان ویدیو کلیپ که به دلیل فراهم نبودن بستر مناسب در شبکههایی چون pmc فعالیت میکردند، بستر مناسب برای فعالیت را فراهم کردیم. ما نخبگان و بهترین کلیپسازان شبکههایی مثل PMC را جذب کردیم و آنها هم از این موضوع استقبال کردند چراکه امکان فعالیت مجاز را داشتند.
طهرانی افزود: دوره جدید جشنواره «ققنوس» بسیار پویاتر از دوره اول خواهد بود چون تولیداتی بسیار پویا خواهد داشت. موسسه ما با حضور کلیپسازان شبکه pmc دورههای آموزشی برگزار میکند تا ظرفیتهای جدیدی را پرورش دهیم و در عرصه موسیقی انقلاب اسلامی فقط کار خوب را نشر دهیم. قرارمان این است که دیگر کار ضعیف در حوزه موسیقی انقلاب اسلامی نشنویم و کارهایی که تولید میشوند، ظرفیت شنیده شدن داشته باشند.
در ادامه این نشست نماهنگ «فاتح خیبر» با خوانندگی حسن خانچی با موضوع مدافعان حرم و مبارزه با داعش نمایش داده شد.
حسن خانچی نیز درباره این نماهنگ توضیح داد: بیش از یکسال درگیر این ماجرا بودیم و خوشبختانه کار فاخری از آب درآمد. یکی از نکاتی که برای من در این ویدیو کلیپ جذاب بود پرداخت فاخرانه به سردار سلیمانی بود. در عراق اشعار بسیاری برای سردار سلیمانی سروده میشود ولی در ایران کمتر اثر فاخری در این زمینه تولید شده است. در ویدیو کلیپ «فاتح خیبر» به زیبایی سردار سلیمانی به مالک اشتر تشبیه شده است.