خبرگزاری کار ایران

برگزیدگان سی‌ودومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند؛

تندیس بهترین فیلم داستانی به «چله» رسید/کارگردان ژاپنی برنده جایزه بزرگ جشنواره

تندیس بهترین فیلم داستانی به «چله» رسید/کارگردان ژاپنی برنده جایزه بزرگ  جشنواره
کد خبر : ۳۲۲۸۶۰

تندیس و جایزه بهترین کارگردانی در بخش فیلم داستانی به داوود خیام برای «چله » از تهران رسید و جایزه بهترین فیلم در بخش سینمای ایران به جمال گلی برای فیلم «چله» از تهران اهدا شدبهترین فیلم داستانی

به گزارش خبرنگار ایلنا، آیین پایانی جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران عصر امروز  در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار و برترین‌های بخش مسابقه سینمای ایران معرفی شدند.

هیأت داوران این مسابقه ملی متشکل از محمد آفریده، مصطفی آل‌احمد، محمدعلی باشه‌آهنگر، فرهاد توحیدی، سعید توکلیان، عزیزالله حمیدنژاد و هومن سیدی بود

تندیس بهترین فیلم با موضوع «چشم انداز سرزمین زیبای ما» به مینا مشهدی برای مستند «نو از تهران»، بهترین فیلم با موضوع «ایمان و امید» به مهدی شعبانی برای مستند «بخشش مریم از نور» و فیلم برگزیده با موضوع «دست‌آوردها» به احمد صراف یزد برای مستند «گاهی فقط عشق» اهدا شد.

تندیس جشنواره در بخش بهترین تحقیق و پژوهش برای فیلم مستند؛ به هایده مرادی برای «قارلی داملار» از اردبیل، بهترین صداگذاری فیلم؛ مجید شهبازی برای فیلم «بداهه‌خوری در دستگاه هاضمه» ازتهران و بهترین تدوین به جمال اسکویی و آیدین افخمی برای «باد هر وقت که بخواهد می‌وزد» از تهران اهدا شد.

تندیس بهترین تصویربرداری به پیمان شادمانفر برای «تاریک روشن» از تهران و در بخش بهترین جان بخشی در آثار پویانمایی به مریم کشکولی نیا برای «وقتی که بچه بودم» از تهران، بخش بهترین فیلمنامه به کریم لک زاده برای «قمار باز » از شیراز و بهترین کارگردانی در بخش فیلم تجربی  به مسعود حاتمی برای «تنازع» رسید.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم پویانمایی؛ دیپلم افتخار به بهروز بصیری فرد برای «کانیبالایز» از شیراز رسید و تندیس جشنواره به سیاوش خدایی برای «صفحه خالی از تهران» و  بهترین کارگردانی در بخش فیلم مستند نیز  به مصطفی شیری برای «خون بازی» از تهران اهدا شد.

تندیس جشنواره و جایزه بهترین کارگردانی در بخش فیلم داستانی  به داوود خیام برای «چله » از تهران رسید و جایزه بهترین فیلم در بخش سینمای ایران  به جمال گلی برای فیلم «چله» از تهران اهدا شد.

همچنین؛ سه جایزه ویژه هیأت داوران به طور جداگانه به برگزیدگان اهدا شد. دیپلم افتخار و مبلغ 25 میلیون ریال به جابر رمضانی برای «روشویی»، دیپلم افتخار و مبلغ 30 میلیون ریال به بهرام آزادی برای بازی در فیلم داستانی «کشتارگاه» و دیپلم افتخار و مبلغ 30 میلیون ریال به محمد ثانی‌فر برای جلوه‌های ویژه فیلم داستانی «بیماری» .

در بخش بین‌الملل نیز، جایزه بهترین فیلم مستند جشنواره، به فیلم «لمس آزادی» به کارگردانی سردار ارشد خان از لهستان تعلق گرفت. همچنین جایزه‌ بهترین فیلم انیمیشن جشنواره به فیلم «فروشگاه پرندگان آوازخوان» به کارگردانی آناتولی لاورنیشن از اوکراین رسید.

فیلم «همه‌چیز، روبه راه می‌شود» به کارگردانی پاتریک ولرات از اتریش نیز برنده جایزه‌ی بهترین فیلم داستانی جشنواره شد. جایزه‌ی بزرگ این جشنواره نیز به فیلم «افسون زندگی» به کارگردانی توشیمیچی سایتو از ژاپن رسید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز