خبرگزاری کار ایران

فراخوان «سمینار پژوهشی» تئاتر فجر منتشر شد

فراخوان سمینار پژوهشی سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با عنوان «نقش گروه‌ها و نهادهای سازمان‌ یافته در شکل‌گیری و توسعه تئاتر» با محوریت «تعریف گروه و کمپانی تئاتر»، «تئاتر و نهادها» و «مدیریت و تئاتر» منتشر شد.

به گزارش ایلنا، فراخوان سمینار پژوهشی «نقش گروه‌ها و نهادهای سازمان یافته در شکل‌گیری و توسعه تئا‌تر» با محوریت «تعریف گروه و کمپانی تئا‌تر»، «تئا‌تر و نهاد‌ها» و «مدیریت و تئا‌تر» با حمایت اداره کل هنرهای نمایشی و همکاری دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی دانشگاه تهران و پژوهشکده فرهنگ؛ هنر و معماری جهاد دانشگاهی در دیماه سال جاری برگزار می‌شود.

متن فراخوان به شرح زیر است:

به نام خدا

فراخوان سمینار پژوهشی «نقش گروه‌ها و نهادهای سازمان یافته در شکل گیری و توسعه تئا‌تر»

The Role of Groups and organized institutions in the development of Theatre

مقدمه:

نقش گروه‌های نمایشی در رشد و توسعه تئا‌تر ملی هر کشوری، نقشی غیرقابل انکار و بسیار تعیین‌کننده است. متاسفانه علیرغم چنین اهمیت بارزی، تاکنون فعالیت‌های پژوهشی نظاممند و منسجم زیادی در این حوزه صورت نگرفته است. در راستای اهتمام به این مسئله مهم، دبیرخانه سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئا‌تر فجر قصد دارد تا با حمایت اداره کل هنرهای نمایشی و همکاری دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی دانشگاه تهران وپژوهشکده فرهنگ، هنر ومعماری جهاد دانشگاهی، سمینار پژوهشی «نقش گروه‌ها و نهادهای سازمان یافته در شکل گیری و توسعه تئا‌تر» را در نیمه اول دی ماه ۱۳۹۴ در تهران شامل آثاری در دو بخش برگزار نماید و از همه صاحبنظران، اساتید و پژوهشگران برای برگزاری هرچه بهتر این همایش دعوت به همکاری می‌کند.

محورهای سمینار:

 تعریف گروه و کمپانی تئا‌تر

 - تعریف کمپانی تئا‌تر

 - تعریف گروه نمایشی

 - تفاوت گروه نمایشی و کمپانی تئا‌تر

 - تاریخچه گروه‌ها و کمپانی‌های تاثیرگذار

 - تاثیر گروههای نمایشی بر نسل‌های بعد از خود

 - قوانین کشوری و شکل گیری گروههای نمایشی

 - فعالیتهای انتشاراتی گروه‌ها و ثبت رویدادهای تئاتری

 تئا‌تر و نهاد‌ها

 - رابطه گروه‌ها و کمپانی‌ها با تئا‌تر رسمی و خصوصی

 - رابطه گروه‌ها و کمپانی‌های تئا‌تر با نهادهای دولتی

 - رابطه گروه‌ها و کمپانی‌های تئاتربا سازمانهای مردم نهاد

 - رابطه صنف با گروه‌ها و کمپانی‌های تئاتری

 - شیوه‌های تعامل گروه‌ها و کمپانی‌های تئاتری با سایر نهادهای اجتماعی

 مدیریت و تئا‌تر

 - مدیریت و سازماندهی گروه نمایشی

 - رابطه مدیریت با گروههای نمایشی و کمپانی‌های تئا‌تر

 - رابطه مدیران گروه‌های نمایشی و مدیریت کلان تئا‌تر

 - روان‌شناسی مدیریت گروههای تئاتری

 جامعه‌شناسی گروه و کار گروهی در تئا‌تر ایران

 ساختارهای الگو مدار گروههای تئاتری ایران و جهان

 جایگاه بین المللی گروه‌ها وکمپانی‌های تئا‌تر در دنیا

بخش بندی آثار:

لازم به ذکر است که تعیین بخش مورد نظر در فرم شرکت در سمینار توسط متقاضی الزامی است.

سمینار شامل دو بخش به شرح ذیل می‌باشد.

 بخش الف: ارائه مقالات علمی-پژوهشی

در این بخش تنها مقالاتی که مطابق با شرایط مقالات علمی-پژوهشی درج شده به شرح ذیل، تالیف شده مورد پذیرش می‌باشد.

شرایط پذیرش مقاله علمی-پژوهشی:

• هدف سمینار، انتشار نتیجه پژوهش‌ها و تجربه‌های علمی در زمینه‌های ذکر شده است.

• نوشتارهای علمی- پژوهشی و تحلیلی در زمینه‌های ذکر شده برای ارائه در سمینار و چاپ ‌ پذیرفته‌شده و پس از داوری و تصویب کمیته علمی سمینار به چاپ می‌رسند.

• مقاله‌ باید دارای بخش‌های چکیده، مقدمه، روش تحقیق، بدنه تحقیق شامل موضوعات مختلف، نتیجه، پی‌نوشت‌ها و فهرست منابع باشد.

• پی‌نوشت‌های مقاله (اصطلاحات و معادل‌های واژه‌ها، توضیحات و غیره) می‌باید در متن به ترتیب شماره‌گذاری شده و در پایان مقاله و قبل از فهرست منابع نیز تحت عنوان پی‌نوشت‌ها گنجانده‌ شوند.

• ارجاعات مربوط به منابع، در متن و داخل پرانتز، شامل نام خانوادگی نویسنده، سال انتشار و شماره صفحه، پس از نقل مطلب می‌آید.

• فهرست منابع به ترتیب الفبایی نام خانوادگی یا نام اشهر نویسندگان در انتهای مقاله می‌آید.

• واژه‌های کلیدی مربوط به متن و عنوان مقاله بلافاصله بعد از چکیده و بین ۴ تا ۶ کلمه نوشته شود.

• تعداد عکس‌ها‌، نگاره‌ها، جداول و غیره حداکثر ۱۵ عدد و با کیفیت مناسب تهیه شوند. شماره و ماخذ عکس‌ها، ‌ نگاره‌ها و غیره به ترتیبی که در متن به آن اشاره می‌شود در ذیل آن‌ها قید گردد. همچنین می‌بایست فایل تصویری تمام عکس‌ها، نگاره‌ها و جداول، خارج از Word با فرمت JPG یا TIFF نیز ارائه گردد.

• نوشتار‌ها باید دارای چکیده فارسی و انگلیسی باشند. چکیده مقاله باید شامل بیان مسئله، هدف، چگونگی پژوهش، موضوعات مقاله و یافته‌های مهم و نتیجه باشد. این بخش باید به تنهایی بیان کننده تمام مقاله و به ویژه نتایج به دست آمده باشد. اندازه چکیده فارسی دقیقاً ۲۰۰ کلمه و چکیده انگلیسی دقیقاً ۵۰۰ کلمه است.

• صحت نوشتارهای علمی با نویسنده / نویسندگان است.

• چنانچه مقاله‌ دارای چند نویسنده باشد، مکاتبه برای ارائه مقاله می‌بایست توسط تمام نویسندگان انجام شود. نویسندگان می‌بایست کتباً یک نفر را به عنوان نماینده جهت انجام مکاتبات بعدی به دبیرخانه سمینار معرفی نمایند.

• نوشتارهای ارسالی نباید قبلاً در هیچ نشریه‌ای به چاپ رسیده باشند، و نباید همزمان به سمینار‌ها و نشریه‌های دیگر ارایه شده‌باشند.

• نوشتار‌ها و مقاله‌ها باید در پنج نسخه تایپ شده با نرم‌افزار Word ۲۰۰۷ بصورت فایل الکترونیکی به همراه فایل فرم ثبت نام تکمیل شده، بر روی cd یا dvd به دبیرخانه سمینار، ‌ ارسال شوند.

 بخش ب: ارائه یافته‌ها و تحقیقات تجربی و کاربردی وترجمه

این بخش شامل یافته‌های علمی، تجربی و کاربردی و ترجمه مقالات مرتبط با محورهای سمینار بوده و نویسندگان و مترجمان در این بخش می‌توانند در قالب مقالات مروری، توصیفی، گزارش ویادداشت به ارایه نظرات و دستاوردهای پژوهشی و تجارب شخصی و خاطرات خود مطابق با محورهای سمینار پرداخته و افق‌های جدید و پیشرو را ارایه نمایند.

شرایط پذیرش:

• نوشتارهای ارسالی نباید قبلاً در هیچ نشریه‌ای به چاپ رسیده باشند، و نباید همزمان به سمینار‌ها و نشریه‌های دیگر ارایه شده‌باشند.

• نوشتار‌ها و مقاله‌ها باید در پنج نسخه تایپ شده با نرم‌افزار Word ۲۰۰۷ بصورت فایل الکترونیکی به همراه فایل فرم ثبت نام تکمیل شده، بر روی cd یا dvd به دبیرخانه سمینار، ‌ ارسال شوند.

مهلت ارسال چکیده مقالات: یکم آبان ماه

تاریخ اعلام نتایج داوری: ۱۵ آبان ماه

مهلت ارسال متن کامل آثار: ۲۰ آذرماه

زمان برگزاری سمینار: نیمه اول دی ماه ۱۳۹۴

وبسایت سمینار: www. fitf. ir

سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئا‌تر فجر بهمن ماه سال جاری به دبیری سعید اسدی برگزار می‌شود.

کد خبر : ۲۹۷۳۱۹