خبرگزاری کار ایران

محمد احسانی مطرح کرد؛

اکران «کارون» با هدف حمایت از «نهضت سبز زاگرس»/ لزوم توجه مسئولانه به سینمای مستند

اکران «کارون» با هدف حمایت از «نهضت سبز زاگرس»/ لزوم توجه مسئولانه به سینمای مستند
کد خبر : ۱۵۹۸۵۴۱

محمد احسانی مستندساز درباره پربیننده شدن «کارون»، حضورهای بین المللی «آب ما را خواهد برد» و «ایل من بهمئی» و وضعیت مستند «معبد زورخانه» توضیح داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد احسانی کارگردان و مستندساز درباره حضور مستند «کارون» در بین چهار مستند پرفروش و پرمخاطب بیان کرد: مدت زمان کمی است که مستند «کارون» را در هاشور به نمایش درآوردیم و هدف ما از این اکران این بود که عواید حاصل از فروش آن به تشکل محیط زیستی «نهضت سبز زاگرس» که در زمینه رویش بلوط‌زارها و حفظ زاگرس فعالیت می کنند، برسد.

وی ادامه داد: در این مسیر برخی از هنرمندان مانند آقایان محمد درویش، رضا کیانیان و فرهاد توحیدی که از فعالان محیط زیست هم هستند، «کارون» را دیدند و مردم را به تماشای آن دعوت کردند که قطعا این دعوت ها هم در این موفقیت نقش داشته است.

کارگردان مستند «آب ما را خواهد برد» درباره حضورهای بین المللی این اثر سینمایی توضیح داد: مستند «آب ما را خواهد برد» (تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی) تا به حال در جشنواره‌های «سینماحقیقت»، سینه اکو پرتغال، اکو سینه برزیل، مستندهای آب در کانادا، فستیوال سبز مونته نیگرو، جشنواره فیلم‌های ایرانی در کلن آلمان و جشنواره محیط زیست سینما ورده آمریکا به نمایش درآمده و آخرین نمایشی که اخیرا داشت هم در دانشگاه یو سی ال ای آمریکا بود که در کنار فیلم «بانوی ارومیا» به نمایش درآمد و با استقبال بسیار خوبی هم همراه شد. پس از نمایش هم جلسه پرسش و پاسخ داشتیم که به صورت آنلاین در جلسه شرکت کردم و یک شب محیط زیستی در آمریکا داشتیم.

کارگردان مستند «ایل من بهمئی» که در هجدهمین جشنواره بین المللی «سینماحقیقت» حضور داشت درباره این اثر خود مطرح کرد: کار روی این مستند را تازه آغاز کرده ایم و در همین مدت اندک مستند «ایل من بهمئی» در یک جشنواره محیط زیستی در صربستان حضور داشته و موفق به دریافت جایزه هم شده است. این مستند را هم به چند جشنواره ارسال کرده و منتظر پاسخ های آن هستیم. امیدوارم برای این مستند مردم‌شناسانه و قوم نگارانه بیفتد.

محمد احسانی در پایان با اشاره به متوقف شدن تولید مستند «معبد زورخانه» گفت: مستند «معبد زورخانه» کار دیگر من و تولید مرکز گسترش است که به آیین های باستانی زورخانه می پردازد. حدود 30 درصد از فیلمبرداری آن پیش رفته و تصور من این بود که تا پایان سال تمام شده و به مرکز تحویل می دهم ولی این پروژه مدتی است که به دلیل مشکلات مالی مرکز متوقف شده است. این اتفاق گله مندی هایی از سوی فدراسیون ورزش های پهلوانی و زورخانه ای هم به وجود آورد. اصل قضیه سینمای مستند، سرپا ماندن چرخه تولید است، این موضوع نیازمند توجه مسئولانه سازمان سینمایی نسبت به سینمای مستند، تولید، عرضه و نمایش آن است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز