معاون گردشگری کشور:
توسعه گردشگری نوین با تکیه بر امر آموزش امکانپذیر است
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: آموزش، کلید پیشرفت و توسعهیافتگی کشورها به شمار میآید و میتواند در پویایی و رشد گردشگری نوین، تحول آفرین باشد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی وزارت میراثفرهنگی، انوشیروان محسنی بندپی در دومین بزرگداشت روز جهانی آموزش که با شعار سال هوش مصنوعی و آموزش در گردشگری بعدازظهر یکشنبه، ۱۴ بهمن ماه در محل آمفیتئاتر وزارت برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور پیشکسوتان و فعالان حوزه آموزش و موسسات گردشگری به تشریح اهمیت صنعت گردشگری، آموزش و تلفیق این دو حوزه با یکدیگر پرداخت و گفت: تاثیر کارکردهای گردشگری به عنوان صنعتی نوین در حوزه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و سلامت روان آحاد جامعه بسیار گسترده است و به عنوان صنعتی هویتزا میتواند یکی از اصلیترین اقدامات در مواجهه با ایران هراسی به شمار آید.
معاون گردشگری کشور خاطر نشان کرد: بر این اساس، دیپلماسی نرم و حضور گردشگران میتواند گامی مهم برای مقابله با هجمههای علیه ایران باشد.
محسنی بندپی همچنین با اشاره به نقش گردشگری در توانمند شدن جامعه به دستاوردهای گسترده فعالیت بومگردیها به عنوان نمونهای بارز در این زمینه اشاره کرد.
او در ادامه آموزش را منشأ تحولات خواند و اظهار کرد: آموزش با رویکرد تحولآفرین و ثروتساز زمانی که در پیوند با صنعت گردشگری قرار میگیرد میتواند زایش ایدهها و خلاقیتها را در پی داشته باشد و با دانامحور و اخلاق محور شدن جمعیت تخصصی مربوطه، گامهایی تاثیرگذار در این زمینه به ارمغان آورد.
محسنیبندپی در ادامه با اشاره به بهرهمندی از هوش مصنوعی در بخش آموزش گردشگری افزود: نقشآفرینی هوش مصنوعی و آموزش در صنعت گردشگری میتواند تسهیلکننده خدمات باشد و افزایش ارزش ظرفیتها، توانمندیها و قابلیتهای این حوزه را به دنبال داشته باشد.
معاون گردشگری کشور همچنین در بخش دیگری از گفتههای خود یادآور شد: همواره در مسیر تکاملی استانداردسازی و ارتقای خدمات، حرکت بر پایه آموزش اثربخش بوده است و ما اهمیت این موضوع را قدر مینهیم.
این مقام مسئول در پایان خطاب به حاضران پیشکسوت و فعال در بخش آموزش گردشگری گفت: ما نیازمند این هستیم که به یاری دانش و تجربههای گرانبهای شما بزرگواران، ظرفیتها، توانمندیها و قابلیتهای این حوزه را ارتقا دهیم.