خبرگزاری کار ایران

رحیم مخدومی مطرح کرد؛

هفته کتاب فرصتی برای معرفی منابع جبهه مقاومت است

هفته کتاب فرصتی برای معرفی منابع جبهه مقاومت است
کد خبر : ۱۵۵۲۹۲۰

رحیم مخدومی، مدیرمسئول مؤسسه رسول آفتاب، با تأکید بر اهمیت پیوست فرهنگی در جریان مقاومت، گفت که بدون تقویت جبهه فرهنگی، نمی‌توان دستاوردهای نظامی را پایدار ساخت و افکار عمومی را آماده‌ مقابله کرد. به گفته‌ وی هفته کتاب فرصتی برای معرفی منابع جبهه مقاومت است.

به گزارش ایلنا، رحیم مخدومی، مدیرمسئول مؤسسه رسول آفتاب در گفت‌وگو با ستاد خبری سی‌ودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با بیان این‌که جریان مقاومت در شرایط خطیری قرار دارد و دشمن صهیونیستی با شدت بیشتری به تجاوزات خود ادامه می‌دهد، اشاره کرد: پیشبرد جبهه فرهنگی و جبهه نظامی باید هم‌زمان و در کنار یکدیگر صورت گیرد. هرگونه ضعف در یکی از این جبهه‌ها، اثرات منفی بر دیگری خواهد داشت. اگرچه ما در جبهه نظامی به‌خوبی پیشرفت کرده‌ایم، اما جبهه فرهنگی نتوانسته هم‌طراز با آن حرکت کند.

وی در ادامه به لزوم توجه به افکار عمومی اشاره کرد و گفت: برای پاسخ به حملات دشمن، نیازمند آماده‌سازی افکار عمومی هستیم که جبهه فرهنگی می‌تواند این آمادگی را فراهم کند. در غیر این صورت، تصمیمات در حوزه نظامی تحت تأثیر قرار گرفته و ممکن است از پاسخ به تجاوزات پشیمان شویم.

مخدومی ضمن اشاره به فقدان پیوست فرهنگی مناسب از زمان انقلاب اسلامی تاکنون، اضافه کرد: اگرچه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دستاوردهای مهمی بودند، اما آثار فرهنگی که این رویدادها را به جهانیان معرفی کند، به‌اندازه کافی تولید نشده است. شخصیت‌های انقلاب اسلامی مانند امام خمینی (ره) و شهدای بزرگ ما همچون شهید دکتر مصطفی چمران و سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به ‌اندازه‌ چهره‌هایی مانند گاندی یا چه‌گوارا در سطح بین‌المللی شناخته‌شده نیستند، چرا که ما در تولید آثار فاخر فرهنگی و بین‌المللی کوتاهی کرده‌ایم. 

نویسنده کتاب «چه کسی ماشه را خواهد کشید؟» با بیان این‌که هرکدام از شهدای مقاومت یک ظرفیت عظیم فرهنگی هستند، افزود: دشمن در حوزه فرهنگی هوشمندانه عمل کرده و توانسته شخصیت‌هایی چون آبراهام لینکلن را جهانی کند، اما شهدای برجسته‌ای چون شهید رجایی و دیگر شخصیت‌های مقاومت، حتی به اندازه‌ای که شایسته‌ آنهاست، در سطح بین‌المللی شناخته نشده‌اند. 

مخدومی در بخش دیگری از این گفت‌وگو پیشنهادی را برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شرح ارائه کرد: این وزارتخانه می‌تواند مسئول ویژه‌ای برای جبهه فرهنگی مقاومت تعیین کند تا در حوزه‌های رسانه، فیلم، ادبیات و هنر به‌طور مستقیم و با بودجه کافی فعالیت داشته باشد. ما نیازمند پیام‌های فرهنگی فوری، میان‌مدت و بلندمدت هستیم که هم داخل و هم خارج از کشور تأثیرگذار باشند.

نویسنده کتاب «امام گردان؛ روایت امامت یک طلبه بر گردان ۳۰۰ نفره» همچنین تأکید کرد که هفته‌ کتاب جمهوری اسلامی ایران باید فرصتی برای معرفی آثار مقاومت باشد و نباید جبهه مقاومت را در کنار سایر موضوعات دید. وی گفت: نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی باید بخش ویژه‌ای به جبهه مقاومت اختصاص دهند تا از ظرفیت‌های مختلف استفاده و آثار ماندگاری در این حوزه تولید شود.

مخدومی در پایان اشاره کرد که در مقابله با تهاجم رسانه‌ای و فرهنگی دشمن، باید از تجربیات و تلاش‌های مردم در دوران دفاع مقدس درس بگیریم و از ظرفیت‌های آنها برای تقویت جبهه فرهنگی مقاومت بهره‌مند شویم.

سی‌ودومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «خواندن برای همدلی» از بیست‌وسوم تا سی‌ام آبان (۱۴۰۳) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز