خبرگزاری کار ایران

یک اینفلوئنسر چینی:

در سفال‌ های ایرانی حس و حال هنرمند موج می‌زند

در سفال‌ های ایرانی حس و حال هنرمند موج می‌زند
کد خبر : ۱۴۵۱۸۹۵

یک طراح لباس‌های سنتی چین معتقد است: صنایع دستی در ایران جایگاه خاصی دارد چنانکه در سفال‌های ایرانی حس و حال هنرمند موج می‌زند و در سفال‌های چین اسطوره و تاریخ است که حس می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در راستای تور آشناسازی «ایران سلام» چندی پیش حدود ۱۰ اینفلوئنسر چینی به ایران سفر کردند و با شعار «طبیعت و تنوع اقلیمی» در مسیر تهران، هرمزگان، قشم و کرمان از جاذبه‌هایی مانند توچال، کویر، شهداد، خلیج فارس و… دیدن کردند تا محتوای گردشگری تولید و در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند. 

Chen Jingyan (هالام) از جمله اینفلوئنسرهای حوزه صنایع دستی و طراح لباس‌های سنتی چین است که در قالب این گروه به ایران سفر کرد. او با اشاره به علاقه‌ای که به حوزه صنایع دستی دارد، گفت: از سفال‌های ایران دیدن کردیم و برایمان خیلی جالب بود چراکه با وجود آنکه چین هم به عنوان تمدنی شناخته می‌شود که در حوزه سفال و سفالگری تاریخی دیرینه دارد اما آنچه امروز در چین در حوزه سفال تولید می‌شود، بسیار ساده است اما سفال‌های ایرانی از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار هستند. 

او با اشاره به تفاوت‌هایی که در سفال‌های ایرانی و چینی وجود دارد، گفت: بیشتر سفال‌هایی که در ایران ساخته می‌شود کار دست هستند و حس و حال ایرانی در آن‌ها موج می‌زند به گونه‌ای که هر جای دنیا سفال ایرانی را ببینیم متوجه می‌شویم که صنایع دستی ایران است. این درحالی است که در چین اینگونه نیست و سفال‌های چینی خیلی ساده هستند. سفال چین خصوصیاتی که سفال ایرانی دارد را شامل نمی‌شود. 

به گفته هالام، درحالی که سفال در ایران با دست ساخته می‌شود و حس و حال هنرمند در آن موج می‌زند اما سفال‌های چین از حس و حال تاریخی برخوردار هستند و داستان‌ها و افسانه‌ها را پشت سر خود دارند. به نوعی می‌توان گفت سفال در فرهنگ چین در تاریخ و داستان‌های اسطوره‌ای جای دارد. 

Chen Jingyan درخصوص تجربه سفر یک بانوی چینی به ایران و اینکه به نظرش خانم‌ها در سفر به ایران امنیت خواهند داشت گفت: من ۱۰ سال پیش به ایران سفر کردم و هیچ مشکلی نداشتم و اکنون هم که سفر کردم معتقد هستم هیچ مشکلی برای سفر یک خانم تنها به ایران وجود ندارد اما احساس می‌کنم شاید تنها بیرون رفتن در شب‌ها کمی سخت باشد. 

او با اشاره به آنکه چینی‌ها عموما اطلاعات سفر خود را از «تریپ ادوایزر» دریافت می‌کنند و بر اساس آن مقصد سفر را انتخاب می‌کنند، گفت: کمتر پیش می‌آید که اطلاعاتی از جاذبه‌ها و امکانات و تاسیسات گردشگری ایران در این اپلیکیشن آورده شده باشد. شاید هم ما نتوانستیم سرچ بزنیم و به این اطلاعات دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز