خبرگزاری کار ایران

چاپ سوم «انسانی، بسیار انسانی»

چاپ سوم «انسانی، بسیار انسانی»
کد خبر : ۱۳۶۰۷۹۱

کتاب «انسانی، بسیار انسانی» معرف آغاز دوران میانه نیچه است که با یک گرایش به فلسفه تحصلی مشخص از رمانتی سیزم آلمان پرداخته.

به گزارش خبرنگار ایلنا، کتاب «انسانی، بسیار انسانی» از فیلسوف قرن نوزدهم فریدریش نیچه با ترجمه عباس کاشف توسط نشر فرزان روز به چاپ سوم خود رسید و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان در تیراژ هزار نسخه روانه بازار شد. 

«انسانی، بسیار انسانی یادمان یک بحران است» نیچه با این عبارات مناسب، اندیشه خویش را که در زندگی نامه خودنوشت‌اش به نام "این است آن انسان" به آن اشاره می‌نماید. این مجموعه متضمن تقریبا ۱۴۰۰ گزینه گویه است و در سه بخش انتشار یافته است. نخستین بخش آن در سال ۱۸۷۸ یعنی ده سال زودتر از «این است آن انسان» انتشار یافته بود. 

بحرانی که او بدان اشاره می‌نماید نخستین و بیش از همه بحرانی با ابعادی چندگانه در زندگی وی بود. «انسانی، بسیار انسانی» حاصل ممتد دورانی از مسائل مربوط به سلامتی در حال افول بود که استعفای نیچه را در ۱۸۷۹ از کرسی استادی درس زبانشناسی کلاسیک در دانشگاه بازل در پی داشت. 

«انسانی، بسیار انسانی» معرف آغاز دوران میانه نیچه است که با یک گرایش به فلسفه تحصلی مشخص از رمانتیسیزم آلمان می‌گلسد. او پرسپکتی ویزم خود را به عنوان طرح‌های توجیهی به کار می‌گیرد. نیچه در این کتاب از بحرانی که تمامیت فرهنگ و تمدن ما را درهم می‌نوردید، سخن می‌گوید. نیچه معتقد بود که آن آزادی کامل روح که همسنگ تملک نفس و تهذیب قلب است، وجود ندارد. 

بیژن تلیانی

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز