نسرین نکیسا:
گیتیِ «بینشان» دیکتاتور نیست
بازیگر «بی نشان» درباره بازخوردها نسبت به سریال بیان کرد که در همین شروع سریال واکنش های خوبی را داشته است و مردم به این ملودرام معمایی علاقه نشان دادند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نسرین نکیسا، بازیگر سینما و تلویزیون که این شبها با سریال «بینشان» در شبکه سه به تلویزیون بازگشته است، درباره بازخوردها نسبت به این سریال بیان کرد: خیلی خوشحالم که با توجه به اینکه حدود چند قسمت از سریال بیشتر نمیگذرد اما در همین چند جلسه بازخوردهای بسیار خوبی میگیرم.
وی ادامه داد: خوشبختانه سریال خیلی سریع جای خود را در میان مخاطبان باز کرد که بخشی را مدیون تبلیغات هستیم که پیش از پخش سریال رخ داد. همچنین سریال شروع خوبی داشت و طرح مساله خیلی زود اتفاق افتاد. مردم خیلی مشتاقند که ادامه سریال را ببیند و بفهمند که چه اتفاقاتی در پیش است و چه از لحاظ ملودرام معمایی و چه جذابیتهایی که در داستان است آن را دنبال میکنند.
این بازیگر درباره همکاری با راما قویدل تصریح کرد: کار حاصل زحمات عوامل است و به راما قویدل کارگردان سریال باید خسته نباشید اساسی گفت که با اشراف و تیزبیتی که به درام داشت خوب آن را مدیریت میکرد. من تا الان فیدبک منفی نگرفتم و حتی جوانانی که در این سریال معرفی شدند هم نشان از تیزبینی کارگردان بوده است.
وی اضافه کرد: کارگردان با کاردانی درست کمک میکند که سریال به خوبی پیش رود چون تولید یک سریال مثل زنجیرهای است که اگر یک اشتباه صورت بگیرد دومینووار جلو میرود.
نکیسا درباره گزیدهکاری هم توضیح داد: دلایل متعددی وجود دارد که یک بازیگر گزیده کار میشود از دلایل اصلی این است که من بازیگر نقشی را دوست داشته باشم و تکراری نباشد یا اینکه تیم یک سریال تا چه اندازه شناخته و تعریف شده باشد و نسبت به عملکردشان شناختی داشته باشم.
بازیگر سریال «احضار» یادآور شد: فکر میکنم در این سالها هم دو طرفه گزیده کار شدیم هم از جانب خودم و هم از جانب تیمهای تولید فکر میکردند که شاید قرار نیست کار کنم. البته در سالهای اخیر پرکارتر شدم. بعد از سریال «یوسف پیامبر» که فرزند دوم من به دنیا آمد سر سریالی نمیرفتم، سینمایی میپذیرفتم، پروژههای شهرستان را نمیرفتم و… که اینها باعث شد کم کار شوم. خوشحالم که الان پرکارتر شدهام و سوءتفاهمها هم برطرف شده است. امیدوارم مخاطبان هم آشتیکنان سریالهای تلویزیونی را دنبال کنند.
نکیسا در پایان درباره نقش گیتی نیز یادآور شد: این نقش در وهله اول یک مادر بسیار جدی و دیکتاتور به نظر میآید که زورگویی میکند ولی در ادامه قصه میبینیم واقعیت این نیست. همه شخصیتها به گونهای حق به جانب هستند اما میبینیم حق هم دارند. گیتی هم در ادامه قصه همین روند را دارد و مخاطب به او هم گاهی حق میدهد.