وزیر فرهنگ:
ساماندهی شبکههای مردمی، مولفه اصلی در اجرای بیانیه گام دوم است
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ در نشست «جریانهای حلقه میانی؛ پیشران حکمرانی مردمی» گفت: ساماندهی و یکپارچهسازی استعدادها در راستای اهداف انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم از وظایف حلقههای میانی است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست «جریانهای حلقه میانی؛ پیشران حکمرانی مردمی» که ظهر امروز یکشنبه یکم خرداد ماه در ساختمان کوثر ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: مجموعه وسیع و قدرتمندی از شبکههای مردمی در قالب ساختارها و عناوین مختلف در کشور وجود دارد که ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد، قریب به ۷۰ هزار مسجد، ۱۲۰ هزار مدرسه و بیش از ۹۴ هزار هیات ثبت شده تنها بخشی از ظرفیتهای بزرگ مردمی در کشور هستند.
وزیر فرهنگ در دولت مردمی در ادامه افزود: برای تحقق اهداف حوزههای مختلف فرهنگی باید بهترین بهره را از این ظرفیتهای عظیم شبکههای مردمی ببریم که در اینصورت نیازی به ساختار جدید و بودجه اضافه در حوزه فرهنگ نیست.
وی در ادامه به اهمیت ساماندهی استعدادهای حلقههای میانی شبکههای مردمی اشاره کرد و افزود: هیاتهای مذهبی، روحانیون مستقر در مساجد، کانونهای فرهنگی، ۷۵۰۰ موسسه فرهنگی و ۲۵۰۰ موسسه قرآنی از جمله حلقههای میانی شبکههای مردمی هستند که ساماندهی و یکپارچهسازی استعدادها در راستای اهداف انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم از وظایف این حلقهها است.
وی تصریح کرد: همچنین باید نسبت به نهضت «بازگشت به مسجد» اهتمام داشته باشیم و مسجد محور تمامی فعالیتها باشد که در اینصورت دسترسی برای رسیدن به اهداف متعالی انقلاب تسهیل خواهد شد.
وی با اشاره به آغاز فعالیت کارگروه فرهنگی دولت به ریاست شخص آقای رییس جمهور تاکید کرد: این کارگروه ماموریت خود را حل مسائل و مشکلات در مسیر تعالی فرهنگی کشور تعریف کرده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: امیدواریم با برپایی اینگونه جلسات اصلاح جدی در حوزه حکمرانی فرهنگی کشور شاهد باشیم زیرا با اصلاح حکمرانی فرهنگی، در سایر حوزهها هم شاهد بهبود اوضاع خواهیم بود.
اسماعیلی در بخش دیگری از سخنانش به طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها پرداخت و خاطرنشان ساخت: متاسفانه اغلب پروندههای اقتصادی در دادگاهها مربوط به مشکلات ارز ۴۲۰۰ تومان بود، همچنین نتیجه بررسیها نشان میدهد در روش سابق پرداخت یارانهها در حق مردم اجحاف میشد زیرا با بیش از ۳۰ درصد هدررفت مستقیم منابع مواجه بودیم و تا ۳۰۰ کیلومتر دورتر از مرزهای کشور از یارانههای ما استفاده میکردند اما این یارانه به دست مردم نمیرسید.
وی در پایان گفت: فواید طرح ملی مردمیسازی یارانهها نیاز به اقناع افکار عمومی دارد و شبکههای مردمی باید به میدان بیایند و از ظرفیتهای بالقوه خود برای اطلاعرسانی دقیق درباره این طرح ملی استفاده کنند.
همچنین در پایان این مراسم از کتاب «حکمرانی نوین» آخرین اثر سازمان تبلیغات اسلامی در حوزه حلقههای میانی رونمایی شد.