تدوین نقشه راه گردشگری خوراک در دستور کار
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از تدوین نقشه راه گردشگری خوراک به عنوان یکی از محصولات مهم صنعت گردشگری کشور خبر داد.
به گزارش ایلنا، سیدمصطفی فاطمی (مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی) گفت: «در حال حاضر به همراه فعالان بخش خصوصی و دیگر دستگاههای مرتبط در حال تدوین نقشه راه گردشگری خوراک با هدف دستیابی به سه خروجی رونق گردشگری داخلی، خارجی و در نهایت برندسازی در این زمینه هستیم.»
وی افزود: «به همین منظور لازم است دستگاههای متولی در کنار بخش خصوصی نسبت به شناسایی و احصای کمبودهای گردشگری خوراک از جمله زیرساختهای مرتبط اقدام کنند و فضا را برای جذب سرمایهگذاری در این حوزه آماده کنند.»
فاطمی خاطرنشان کرد: «برای دستیابی به این مهم پیشنهاد دادهایم که میزهای تخصصی کارگروه گردشگری خوراک هر چه زودتر آغاز به فعالیت کنند تا بتوانیم با شناسایی، ایجاد و تجهیز حوزه گردشگری خوراک در مسیر بهتر توسعه این صنعت قرار گیریم.»
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی همچنین به اهم نتایج و اهداف تدوین نقشه راه گردشگری خوراک اشاره کرد و گفت: «ایجاد سناریو گردشگری خوراک، توسعه محصولات گردشگری خوراک، توسعه درونزا و پایدار مقاصد گردشگری خوراک، جذابیت، تمرکز و رقابتپذیر کردن زنجیره، نیازسنجی و ارزیابی گردشگران از نگاه گردشگری خوراک، استانداردسازی و نشان برای مقاصد، استفاده از دانش، فناوری و تکنولوژی و نیز برنامهریزی جهت رسیدن به اهداف توسعه پایدار چشمانداز اجرایی پیش رو به شمار میآید.»