کوروش روستایی رییس پژوهشکده باستانشناسی شد
با حکم رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کوروش روستایی رییس پژوهشکده باستانشناسی شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ریاست پژوهشکده باستانشناسی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری تغییر کرد.
کوروش روستایی با تاکید انتصاب به عنوان رییس پژوهشکده باستانشناسی گفت: روز گذشته با حکمی از سوی مصیب امیری (رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری) به عنوان رییس پژوهشکده باستانشناسی معرفی شدم.
او ادامه داد: بهتر است صحبت درخصوص برنامهها و سیاستهایی که برای این پژوهشکده در نظر دارم به روزهای آتی موکول شود.
روستایی از سال ۸۱ عضو هیات علمی پژوهشکده است و لیسانس خود را در رشته زمینشناسی دانشگاه شیراز گرفته است. فوق لیسانس او در رشته باستانشناسی دانشگاه تهران و دکترا در رشته باستانشناسی تربیت مدرس است.
تمرکز پژوهشی او دوره پیش از تاریخ شمال شرق و فلات مرکزی ایران است اما در مناطق دیگر همچون کردستان، کهگیلویه و بویر احمد و همدان کار میدانی انجام داده است.
یک کتاب به زبان فارسی و دو کتاب به زبان انگلیسی دارد و بیش از ۵۰ مقاله از او طی این سالها منتشر شده است.
در حکم کوروش روستایی اهم وظایفی که واگذار شده، به این شرح است: ساماندهی بهینه پژوهشهای باستانشناسی کشور، تعیین اولویتهای پژوهشی و تحقیقاتی در زمینههای تخصصی، برنامهریزی و همکاری در تهیه و تکمیل نقشه باستانشناسی کشور، نظارت مستقیم بر حسن انجام وظایف مدیران گروههای پژوهشی، اعضاء هیأت علمی و کارشناسان، تهیه و تدوین گزارشهای علمی، آمار و اطلاعات فعالیتهای پژوهشکده، بررسی و شناسایی و پیشنهاد ثبت آثار شاخص واجد ارزش کشور، پیشنهاد طرحهای پژوهشی کاربردی در حوزه وظایف پژوهشکده، همکاری و مشارکت با دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی در طرحهای پژوهشیهای کاربردی با توجه به اولویتهای پژوهشگاه و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، تلاش برای تدوین و تالیف و ترجمه کتابهای باستانشناسی و مجلات علمی در سطوح تخصصی و عمومی، برنامهریزی برای همایشهای باستانشناسی در سطوح ملی و بینالمللی و نشستهای تخصصی، استفاده از ظرفیتهای علمی و پژوهشی ادارات کل استانی وزارت متبوع، هماهنگی با ادارات کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استانها و اخذ اولویتهای پژوهشی برای تعیین اولویتهای پژوهشی کشور در حوزه باستانشناسی، بهرهگیری از ظرفیت پایان نامههای تحصیلی مرتبط در حوزه کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی و... .
در این حکم همچنین آمده است: انتظار میرود با برنامهریزی دقیق، سازماندهی مناسب و اهتمام لازم با بهرهگیری از توان صاحبنظران و کارشناسان متعهد و متخصص در راستای اهداف پژوهشگاه به ویژه سند راهبردی پژوهشگاه صورت گیرد.