خبرگزاری کار ایران

سبحان اکرامی مطرح کرد؛

«بریم بسازیم» اهدافی فراتر از یک برنامه تلویزیونی دارد/ طنز موجود در کار جواب داده است

«بریم بسازیم» اهدافی فراتر از یک برنامه تلویزیونی دارد/ طنز موجود در کار جواب داده است
کد خبر : ۱۲۲۳۷۵۶

راوی برنامه «بریم بسازیم» تاکید کرد که طنز موجود در روایت برنامه «بریم بسازیم» به خوبی جواب داده و مخاطبان توانسته‌اند با آن ارتباط برقرار کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سبحان اکرامی راوی برنامه «بریم بسازیم» به کارگردانی مجید عزیزی و مصطفی آتشمرد که روزهای فرد ساعت ۲۳ از شبکه یک سیما پخش می‌شود، درباره چگونگی روایت و ساخت این برنامه گفت: برای روایت داستان برنامه «بریم بسازیم» ابتدا باید آن را یک بار می‌دیدم و تحلیل می‌کردم و گاهی وقت‌ها نیز در تدوین آن تغییراتی ایجاد می‌شد. اینگونه رفت و برگشت‌ها شاید برای من سختی‌هایی داشت اما به بهتر شدن نتیجه کار کمک می‌کرد. اگر سختی‌ای در این کار وجود داشت هم شیرین بود چراکه اهداف پشت ساخت این برنامه فراتر از یک برنامه تلویزیونی بود.

او در پاسخ به این پرسش که روایت کدام بخش از برنامه «بریم بسازیم» برای او به‌ عنوان راوی متن جذاب‌تر بوده است، اظهار کرد: روایت زندگی خانمی که در طول دوران هشت سال دفاع مقدس بر اثر بازی و سهل‌انگاری دست خود را از دست داده بود و از آن به بعد در گوشه‌ای از روستا زندگی می‌کرد تا اینکه با گروه «بریم بسازیم» آشنا شد و به او کمک کردند، برای من بسیار جذاب بود، اجرای این قسمت از برنامه برخلاف اینکه تم طنزی داشت، ما را منقلب کرد و روی من به عنوان یک مخاطب برنامه نیز اثرگذار بود. 

این راوی افزود: همچنین در قسمتی دیگر، گروه «بریم بسازیم» به روستایی رفته بودند که در آن خانمی حضور داشت که بدون تجربه همنشینی در کنار شاعران و حضور در شب‌های شعر، طبع شعر داشت و مشاعره می‌کرد. این‌ها جزو نقاط عطف برنامه بودند و امیدوارم که در فرهنگ‌سازی نیز به مردم کمک کند. برنامه قسمت‌های ماندگار و لحظات خاطره انگیزی زیادی داشت اما این بخش‌ها برای من و احتمالا همه تماشاگران متفاوت بوده است. 

اکرامی درباره تفاوت برنامه‌های مختلف و چگونگی روایت آن‌ها بیان کرد: گوینده یک صدا دارد و نباید تغییر مصنوعی در صدای او به‌ وجود آید اما وقتی تفاوت کارها با یکدیگر زیاد است، گوینده باید جوری صحبت کند که مخاطب فکر کند شخص دیگری درحال صحبت است؛ مثلا صحبت‌های گوینده در برنامه‌های صبحگاهی که باید مخاطب را سر ذوق بیاورد با برنامه‌های شامگاهی که باید به مخاطب آرامش تزریق کند، کاملا متفاوت است. به‌طور کلی گوینده باید به ماهیت و بافت کار نزدیک‌تر باشد. 

او در پایان تصریح کرد: برنامه «بریم بسازیم» در سطح استانداردهای بین‌المللی است و نظیر آن را در کشورمان کم‌تر می‌بینیم؛ دلیل این امر هم تبحر و تسلط عوامل به فنون کار مثل تکنیک‌های فیلمبرداری و سبک کارگردانی رئالیتی‌شو است و هم اینکه سوژه‌ها و افراد حاضر در آن به خوبی انتخاب می‌شوند و از دل مردم هستند. طنز موجود در کار نیز به خوبی جواب داده و مخاطبان از آن خوش‌شان آمده است که فکر می‌کنم به دیده شدن برنامه کمک می‌کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز