نامه مدیر عامل اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامههای تصویری برای همکاری بیشتر با معاونت اجتماعی ناجا
سید امیر پروین حسینی در پی دیدار صمیمانه اخیر جمعی از سینماگران با سردار حاجیان معاون فرهنگی و اجتماعی فرمانده نیروی انتظامی، نامهای را در خصوص تسهیلگری در فرآیند ساخت فیلمهای پلیسی نوشت.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اتحادیه تولید کنندگان فیلم و برنامههای تصویری ایران، در این نامه مدیر عامل اتحادیه بر تسهیل موانع و همکاری سازنده برای تولید فیلمهای مرتبط با موضوعات پلیسی تأکید کردند و در این زمینه خواستار برگزاری جلسات فصلی با سینماگران جهت اخذ تصمیمات سازنده شدند.
متن این نامه بدین شرح است:
«ضمن تشکر از دعوت جنابعالی در جلسه مورخ ۲۱/۹/۱۴۰۰ با توجه به خواستهها و نیازهای سینماگران و هنرمندان عرصه رسانههای دیداری مواردی را جهت همکاریهای دو جانبه تشکلهای حرفه¬ای و پلیس بعرض میرسانیم:
۱- تشکیل اتاقهای فکر معاونت اجتماعی ناجا که با هدف تقویت نگاه مدنی و ترمیمی - توسعه هویت مدنی – با حضور نماینده تشکلهای حرفهای که نمایندگان جامعه مدنی هستند میتواند منجر به ارائه درکی صحیح از جامعه و مخاطبان و هم سو کردن آن با تولیدات حوزه سینما و رسانههای دیداری گردد، این تشکیلات مرکزی آماده معرفی کارشناسان خود برای حضور در این نشست¬ها بوده و اطمینان دارد تعامل پلیس و تشکلهای صنفی میتواند در نیل به این هدف راهگشا باشد.
۲- مستندسازان بعنوان دیدبانان اجتماعی در حرفه تولید فیلم و سریال میتوانند مسائل اجتماعی را با نگاه پیش رویدادی رصد نموده و پلیس را در تعامل سازنده با مردم یاری رسانند. تولیدکنندگان میتوانند با تعریف پروژه¬های مستند اجتماعی، در تشخیص درست آسیبهای اجتماعی با رویکرد فرهنگ و زندگی مردم پلیس را یاری نمایند.
۳- تولید آثار رسانهای در فضای مجازی به عنوان زندگی دوم مردم با هدف تغییر باورهای نادرست درباره پلیس میتواند علاوه بر تقویت پیوند نسل جوان (بعنوان نسلی که بیشتر در این فضا فعالیت دارند) با پلیس، جهت دهی مناسبی به نگاه مردمی به پلیس به عنوان ملجاء و پناه مردم باشد.
۴- ارتقاء سواد رسانهای در بدنه ناجا با استفاده از توانمندیهای تخصصی در اتحادیه امر دیگری است که این تشکل حرفهای آماده ارائه برنامه برای تحقق آن میباشد.
در پایان همانگونه که در جلسه حضوری به استحضار رسید، نگاه تخصصی به موسسات و شرکتهای فیلمسازی و تهیه کنندگان و ارزیابی آثار موفق آنها و دعوت به کار مجدد از آنها در حوزه آثار پلیسی، افزایش آستانه تحمل پلیس در آثار پلیسی و کم کردن فاصله کمی و کیفی در مقایسه با سایر کشورها میتواند در موفقیت تولیدات پلیسی موثر باشد.
در پایان پیشنهاد میکنیم تفاهم نامهای برای تحقق این موارد تهیه و مبنای همکاری قرار گیرد.»
سید امیر پروین حسینی (مدیر عامل اتحادیه تولید کنندگان فیلم و برنامههای تصویری ایران)