فرهنگ و هنر نیازمند بازنگری و مدیران جهادی کارآمد است/ مدیران دوربینی همراه مافیای هنرند
مصطفی بوعذار گفت: مدیران دوربینی که مدام شعار حمایت از هنر دینی و ارزشی میدهند ولی در عمل، همراه جریانهای زیاده خواه و مافیا هستند باید از چرخه مدیریت فرهنگی و هنری خارج شوند.
«مصطفی بوعذار» نویسنده و کارگردان تئاتر در گفتگو با خبرنگار ایلنا، تصریح کرد: با وجود تلاشهای هنرمندان و فرهیختگان در تولید آثار فرهنگی و هنری به دلیل نبود برنامه مدون توسعهای، وضعیت آشفتهای را پشت سر گذاشتیم.
این فعال فرهنگی با اشاره به رانت خواریها و باند بازیها در فضای فرهنگی و هنری کشور خاطرنشان کرد: ارزیابی عملکرد مدیران هنری و نمایشی در بدنه وزارت ارشاد نشان میدهد که هیچ برنامه منسجم و تاثیرگذاری برای رشد و پویایی هنرمندان متعهد وجود ندارد.
دبیر سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی ادامه داد: مدیران دوربینی که مدام شعار حمایت از هنر دینی و ارزشی میدهند ولی در عمل، همراه جریانهای زیاده خواه و مافیا هستند باید از چرخه مدیریت فرهنگی و هنری خارج شوند.
بوعذار یادآور شد: به دلیل شرایط نامناسب و رفتارهای دوگانه برخی مدیران نالایق، اغلب هنرمندان خانه نشین شدهاند و رغبتی برای تولید اثر ندارند و منتظر تغییر وضعیت موجود هستند.
مدیر انجمن ادبی خوزخندان ادامه داد: فارغ از موازی کاریهای متعدد و هدر دادن منابع مالی بدون نتیجه مشخص، نگاه سلیقهای و جناحی هم حاکم بر فرهنگ و هنر است.
بوعذار با انتقاد از عملکرد معاونت هنری وزارت ارشاد در حمایت از افراد سودجو و فرصت طلب خاطرنشان کرد: جایگاه معاونت هنری وزارت ارشاد در دولت بعدی باید بر اساس خرد جمعی به اهلش سپرده شود و از کارنامه ناموفق وضعیت موجود درس بگیرد.
دبیر همایش ملی تئاتر خیابانی راهیان نور با بیان اینکه «ما نقدهایی جدی به سیاستگذاریهای ادارهکل هنرهای نمایشی و معاونت هنری داریم» گفت: مدیران فرهنگی کشور باید صدای مطالبات و اعتراضها را بشنوند و پاسخگوی نیازهای هنرمندان باشند.
بوعذار ادامه داد: هنرمندان در این برهه، پای کار بوده و پیگیرند و برای احقاق حقوقشان مطالبهگری میکنند.
او در پایان و در خصوص انتخابات پیش رو نیز گفت: هنرمندان و فرهیختگان، چشم بیدار ملتاند، اما نگران انتصابات فرهنگی پس از انتخابات نیز هستند.