مختاری عنوان کرد:
بستر لازم برای جذاب کردن رشته های کاردانی فراهم شود
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: برای تغییر در ساختار اشتغال نیاز است تا نظام فرهنگی و آموزشی ما متحول شود، گفت: باید بستر لازم را برای جذاب کردن رشته های کاردانی و افزایش دانشجویان این بخش فراهم شود.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس، سهراب مختاری گفت : ماحصل مطلوب در نظام های آموزشی در خانواده و آموزش ابتدایی راه و روش زندگی، درسطح متوسطه، مهارت فکر کردن و تصمیم گیری و در آموزش عالی توانمندسازی مهارتی و اشتغال است.
وی با مقایسه وضعیت فرم آموزشی موجود بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۹۵ گفت : فارغ التحصیلان مقطع کاردانی۲۳۷۹۱۶۵ و تعداد فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی۵۸۲۰۳۴۲ نفر است این در حالی است که در کشورهای پیشرفته اقتصادی تعداد فارغ التحصیلان کاردانی بیشتر از تعداد فارغالتحصیلان کارشناسی است. وی به ضرورت اشتغال پایدار تاکید کرد و گفت: پیش نیاز اشتغال پایدار و نیاز جامعه آموزشی ایران از خانواده تا دانشگاه سه اصل مهم انتقال دانش، تجربه و مهارتهای حرفه ای ، فنی و فرهنگی است.
مختاری با اشاره به مولفه های فرهنگی موثر در فرهنگ کارآفرینی در مورد خوداشتغالی و کارآفرینی برای دیگران ویا کار کردن برای دیگران گفت :خانواده ها ،آموزش و پرورش و دانشگاهها باید با شناخت شخصیت و توانمندیهای فرزندان و متناسب با علائق نسبت به اجرای آموزشهای کاربردی اقدام کنند.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس با اشاره به فعالیتهای عالی آخر هفته یا تابستانه دانش آموزان در گذشته و یا طرحهای قدیمی مانند طرح کاد که در گذشته برای دانش آموزان اجرا می شد گفت: شاید ضرورت داشته باشد طرح کاد و یا مشابه این نوع طرح ها در مدارس مجددا دنبال شود .