خبرگزاری کار ایران

کارخانه دامکو لارستان با بیش از ۴۰ کارگر تعطیل شد

کارخانه دامکو لارستان با بیش از ۴۰ کارگر تعطیل شد
کد خبر : ۳۷۶۱۲۳

تولید کارخانه لبنیات « دامکو» لارستان به دلیل مشکلات مالی متوقف شد و تمامی کارگران این مجموعه بیکار شدند.

به گزارش ایلنا، کارخانه لبنیات پاستوریزه دامکو لارستان که در زمینه تولید محصولات لبنی فعالیت دارد از اول خرداد ماه سال جاری (۹۵) به دلیل مشکلات مالی تعطیل شده و تمامی کارگران آن هم اکنون بیکار شده‌اند.

در این زمینه منوچهر عابدی‌راد مدیرعامل شرکت تعاونی لبنیات پاستوریزه دامکو لارستان با تایید این خبر به ایلنا گفت: کارخانه دامکو بیش از این ۱۳۵ نیروی کارگری دائم و نزدیک به ۴۰ کارگر قرار داد موقت داشت که در سه شیفت ‌کاری در بخش‌های مختلف کارخانه مشغول کار بودند.

وی با بیان اینکه قبل از تعطیلی کارخانه ناچار شدیم تعداد کارگران این کارخانه را به حداقل ۴۰ نفر کاهش دهیم، افزود: با تعطیلی کامل کارخانه تمامی ۴۰ کارگر  با میانگین سوابق کار ۱۱ تا ۱۳ سال را برای دریافت بیمه بیکاری به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی لارستان معرفی شده اند.

وی در توضیح علت تعطیلی کارخانه دامکو گفت: شرکت دامکو از سال ۸۸ که به اعضای هیات مدیره جدید واگذار شد دچار مشکلات مالی عدیده‌‌ای بود با این حال به هرشکل  ممکن اعضای جدید توانستند بخشی از مشکلات  مالی کارخانه را که ناشی از بدهی های بانکی بود مرتفع کنند.

عابدی‌راد در ادامه افزود: بیش از ۵ سال است که این واحد تولیدی هیچگونه سرمایه در گردشی ندارد به همین دلیل بارها از بانک درخواست تسهیلات کردیم اما اداره امورمالیاتی لارستان به دلیل بدهی‌های  سابق از پاسخ دادن به استعلام بانک های وام دهنده خودداری می‌کند.

عابدی راد در ادامه با اشاره به سابقه ۱۵ساله کارخانه دامکو در تولید محصولات لبنی در ادامه تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ کارگر بصورت غیرمستقیم در بخش‌های مختلف همانند نمایندگی ها ، راننده، حامل محصولات ، بخش فروش و... فعالیت داشتند که هم اکنونژ با مشکل جدی روبرو شده‌اند.

 این کارفرما در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از اداره دادگستری لارستان به دلیل صدور احکام قضایی در خصوص بدهی‌های بانکی کارخانه دامکو اظهار داشت: تحقق اقتصاد مقاومتی واقدام عمل  فقط با حمایت دستگاه‌های مختلف دولتی محقق خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دولت  می بایستی دست از حمایت تولید کنندگان داخلی برندارد و در این میان بین قاچاقچیان کالا و تولید  کنند گان داخلی یکی را انتخاب کند، ابراز داشت: با توجه به وضعیت فعلی بیکاری تنها تولید است که می تواند معیشت کارگران را تأمین می کند .

به گفته وی اگر به صورت مشخص دولت می خواهد به اشتغال و صنعت کمک کند باید سرمایه را به صنایع وارد کند تا دوام بیاورند و این موضوع تنها راه  نجات تولید کنندگان خواهد بود و از قاچاق روز افزون کالا  نیز جلوگیری می کند.

طبق اظهارات وی شرکت دامکو بیش از ۴۰ نمایندگی فعال در جنوب کشور دارد که بین سال‌های ۸۹ تا ۹۲ روزانه بیش از ۷۰ تُن  از ۴۸ نوع محصول از قبیل خامه، دوغ، ماست، شیر، پنیر تولید می‌کرده است.

به گفته مدیرعامل دامکو محصولات تولیدی این کارخانه مورد قبول کشورهای حاشیه خلیج فارس و همچنین افغانستان، پاکستان، عراق بوده و در سال های ۹۲ وتا ۹۳ بیش از ۳۰۰ تن محصول لبنیاتی  تولیدی این کارخانه از طریق گمرک به کشورهای خارجی صادر شده‌اند.

وی سرمایه این شرکت را بیش از ده میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از دولت ومجلس می خواهم طبق تاکیدات مقام معظم رهبری برای اجرای اقتصاد مقاومتی در خصوص اعطای تسهیلات به واحدهای کوچک و بزرگ دارای بدهی  کمک کنند تا ضمن تامین معاش کارگران شاغل در کارخانه هاچرخ اقتصاد بچرخد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز