مدیرکل دامپزشکی استان خبرداد؛
نظارت ۱۲۰ اکیپ بر ذبح بهداشتی و شرعی دام در فارس
مدیرکل دامپزشکی استان فارس گفت: همزمان با عید سعید قربان ۱۲۰ اکیپ ثابت و سیار، کار نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام را در این استان بر عهده خواهند داشت.
به گزارش ایلنا، حمیدرضا ناظمی افزود: با توجه به فصل گرما و وجود بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) توصیه میشود مردم مومن استان برای ذبح دامهای قربانی حتما به کشتارگاها مراجعه کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه به منظور رفاه حال شهروندان، ۳۷ کشتارگاه دام موجود در استان فارس از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل جهت ذبح دام های قربانی را خواهند داشت، گفت: تعداد ۴۴ اکیپ نظارت شرعی دیگر نیز در محلهای کشتار موقت سطح شهر کار نظارت بر ذبح دام ها را به عهده میگیرند.
وی با اشاره به اینکه ۶۷ دامپزشک، ۸۹ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۹ ناظر شرعی در امر نظارت های روز عید قربان مشارکت میکنند، ابراز کرد: نظارتها و بازرسیها در قبل از ذبح و پس از ذبح از لاشه دام انجام میشود.
ناظمی توصیه کرد: مردم فارس برای حفظ سلامت توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند و اصول ایمنی فردی در زمان کشتار دام را رعایت کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان فارس اظهار کرد: گوشت دامهای ذبح شده قبل از مصرف می بایست به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود و مردم در زمان قطعهبندی گوشت و بسته بندی هم حتما باید از دستکش استفاده کنند.