توسط شهرداری شیراز و دستگاه قضایی فارس صورت گرفت؛
تفاهمنامه همکاری برای کاهش آسیبهای اجتماعی شیراز
تفاهمنامه همکاری مشترک بین شهرداری شیراز، شورای اسلامی شهر و دادگستری کل استان فارس بهمنظور ایجاد مجتمع کاهش آسیبهای اجتماعی «شوق زندگی» منعقد شد.
به گزارش ایلنا، نشست مشترک مدیریت شهری شیراز، مسئولان قضایی و نمایندگان دستگاههای اجتماعی بهمنظور ایجاد مجتمع کاهش آسیبهای اجتماعی شوق زندگی برگزار شد.
محمدحسن اسدی شهردار شیراز در این نشست به تلاش برای پیگیری و ایجاد مجتمع شوق زندگی اشاره کرد و گفت: این کار فرهنگی زیربنایی برای شناسایی و کاهش آسیبهای اجتماعی است و باید همت خود را برای فرهنگسازی و حمایت از خانواده انجام دهیم.
رئیسکل دادگستری فارس نیز در این نشست مشترک اظهار کرد: حفظ و انسجام بنای خانواده اصلیترین کار ما بوده که با این کار زیربنایی شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی خواهیم بود.
حجت الاسلام کاظم موسوی با بیان اینکه پراکندهکاری یکی از مسائلی است که با آن مواجه هستیم، گفت: با ایجاد مجتمع شوق زندگی، دستگاههای فرهنگی و اجتماعی استان فارس با انسجام بهتری به این کار خواهند پرداخت و با آموزههای اسلامی برای انسجام بنیان خانواده تلاش خواهد شد.
سیده مریم حسینی رئیس کمیته ساماندهی حاشیهنشینی و رفع محرومیت از مناطق کم برخوردار شورای شهر نیز در این نشست خواستار نفی نگاه تکبعدی به موضوعات برای کاهش آسیبهای اجتماعی شد و اظهار کرد: در راستای رسیدگی به آسیبهای اجتماعی به دنبال ایجاد واحد تخصصی مددکاری اجتماعی در شیراز هستیم.
حسینی با در نظر داشتن سه هدف عمده «تغییر، توانمندسازی و امنیت» در رابطه با گروههای اجتماعی تصریح کرد: تغییر به مفهوم تغییر در نگرش مددجو یا خانواده وی در شیوه زندگی و یا تغییر در تلقی باورهای مددجو از خود و از زندگی، توانمندسازی به معنای ارتقای توانایی افراد و داشتن بصیرت در انجام کارها و مشارکت کامل در تصمیماتی که در زندگی افراد اثر میگذارد و امنیت روانی- اجتماعی - برابری انسانها در برخورداری از حقوق مادی و معنوی حفظ منزلت اجتماعی و شأن انسانی شهروندان برای این گروههای اجتماعی تعریف میشود.
بنابراین گزارش، مجتمع شناسایی و کاهش آسیبهای اجتماعی شوق زندگی با هدف پایش وضعیت آسیبهای اجتماعی و حمایت از گروههای آسیبپذیر شهر و بهعنوان کانون اصلی همافزایی بین دستگاهی در حوزه مسائل اجتماعی شکل خواهد گرفت.