خبرگزاری کار ایران

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت فارس مطرح کرد؛

فارس در جمع ۳ خانه برتر صنعت، معدن و تجارت / واحدهای برتر صنعتی فارس معرفی می شوند

فارس در جمع ۳ خانه برتر صنعت، معدن و تجارت / واحدهای برتر صنعتی فارس معرفی می شوند
کد خبر : ۱۲۵۸۹۲۹

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت فارس با بیان اینکه طی چند سال اخیر فارس جز۳ خانه برتر صنعت، معدن و تجارت در سطح کشور قرار گرفته است، گفت: ۳۳ خانه صنعت، معدن و تجارت در سطح کشور داریم که ۱۴ خانه صنعت و معدن برتر بودند.

به گزارش ایلنا، سهراب شرفی در جمع خبرنگاران در آستانه روز ملی صنعت ضمن اشاره به برنامه های این روز افزود: در این جشنواره ١٩٠ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ مقیاس شرکت کرده اند که از بین این واحدها ۶٩ واحد به عنوان واحدهای برتر معرفی می شود.

وی ادامه داد: جشنواره امسال در استان فارس  پنجم مرداد ماه برگزار می شود و تنها به معرفی واحدهای اقتصادی برتر خلاصه نمی شود بلکه در تلاش هستیم تا به صورت تخصصی واحدهای برتر استان را معرفی کنیم. 

شرفی با اشاره به معیارهایی که برای انتخاب واحدهای برتر در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: این موارد شامل ایجاد اشتغال، برند سازی، افزایش حجم صادرات و توسعه بازارهای جهانی، دانش بنیان بودن و افزایش نیروهای انسانی است و تلاش شده واحدهایی  به عنوان واحد برتر معرفی شوند که در این اولویت‌ها بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند.

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت فارس با اشاره به اینکه در راستای توسعه فعالیت‌های اقتصادی بنگاه‌های صنعتی مشوق‌های مختلفی در نظر گرفته شده تا بتوان فعالیت بنگاه‌های اقتصادی را توسعه داد، خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره صنعت نمونه آن است و در این راستا از نمایشگاه تشکل‌های مرتبط با صنعت نظرخواهی شد تا بتوانیم فرایند انتخاب واحدهای صنعتی در فارس تخصصی باشد.

 رییس خانه صنعت،  معدن و تجارت فارس با بیان اینکه روشن نگه داشتن چراغ یک بنگاه اقتصادی عمل عبادی و ارزشمندی محسوب می شود، بیان کرد: در همین راستا و در همایش روز صنعت تلاش می شود از افرادی که در این زمینه فعالیت دارند، تقدیر شود.

  برگزاری نمایشگاه در عمان و ترکیه 

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت فارس  با اشاره به تلاش برای حضور در بازارهای جهانی گفت: از این رو در کشور عمان و ترکیه پیگیر هستیم تا نمایشگاهی برگزار شود به ویژه در  کشور ترکیه که بارانداز و ارتباط خوبی با کشورهای اروپایی دارد  تلاش داریم که این نمایشگاه را دائمی کنیم.

شرفی افزود: درحالی سهم ما از بازار خارجی کم است که در کشور سوریه تنها ۳ درصد سهم داریم و این نشان می دهد که فعالیت برون مرزی ما کم بوده است.

رییس خانه صنعت و معدن فارس گفت: اهمیت ندادن به بخش خصوصی منجر به کاهش مراودات می شود و باید به بخش خصوصی بها داده شود تا نتایج خوبی حاصل شود.

شرفی با بیان اینکه بخش خصوصی مامور به نتیجه است، بیان کرد: این درحالی است که بخش دولتی مامور به وظیفه است و باید در حوزه صادرات غیر نفتی وظایفی باشد که به نتیجه برسد.

وی با اشاره به اینکه سهم ما در بازار به ویژه در زمینه محصولات غیرنفتی کم است، خاطرنشان کرد: می توان از کشور ترکیه به عنوان سکو پرتاب استفاده کرد و نقل و انتقال را تسهیل کرد.

به گفته شرفی خانه صنعت، معدن و تجارت در این فرآیند ساله اخیر تحول خوبی را داشته است، ابراز کرد: 

رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت فارس با اشاره به اینکه بعد از انقلاب صنعتی دنیا به این نتیجه رسید تجارت را سرلوحه کار قرار دهد، عنوان کرد: همچنین در این راستا سازمان تجارت جهانی شکل گرفت و این نشان از اهمیت ویژه تجارت است چراکه تولید بدون تجارت بی معنا است.

شرفی ادامه داد: بخش های بازرگانی می توانند نظارت و ارزیابی داشته باشند  و دولت نیز در زمینه بازارسازی کمک کند و پروتکل های سازمان توسعه تجارت را منعقد کند.

 نباید فقط به فکر ساخت و ایجاد شهرک های جدید صنعتی باشیم 

شرفی با اشاره به ظرفیت پایین ۱۵ تا ۲۰ درصدی شهرک های صنعتی در فارس بیان کرد: در واقع نباید فقط به فکر ساخت و ایجاد شهرک های جدید صنعتی باشیم چرا که تنها انباری از آهن آلات خواهد بود. رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت فارس  گفت: مدیریت نیاز اصلی است و باید در این عرصه جهانی بیندیشیم.

وی یادآور شد که اتاق صنعت، معدن و تجارت فارس اولین اتاق در کشور بود که مرکز داوری را ایجاد کرد و تمامی مراکزی که اکنون در کشور دایر شده است تحت لیسانس اتاق صنعت معدن و تجارت فارس هستند. شرفی تاکید کرد: باید ذهنیت برای مصرف کالای ایرانی ایجاد شود و بازارهایی که ایجاد می شود به صورت مشترک با سیاست های اقتصادی پایدار پیش رود و به نوعی بازارداری شود.

رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت فارس با بیان اینکه عدم وجود سیاست پایدار اقتصادی می تواند بازار را از ما بگیرد، یادآور شد: وظیفه دولت بر بازار داری است و هر چقدر که ارتباط بیشتری داشته باشیم وابستگی تجاری دیگر کشورها به ما بیشتر خواهد بود و ما هم می توانیم از دستاوردهای بشریت استفاده کنیم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز