پرداخت 60 هزارمیلیارد ریال تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی
در راستای اجرای طرح رونق تولید و حایت از واحد های صنعتی، 6 هزار میلیارد ریال تسهیلات به 6 هزارو 700 واحد تولیدی کوچک و متوسط تاکنون پرداخت شد.
به گزارش ایلنا به نقل از "شاتا"، محمد رضا نعمت زاده در حاشیه افتتاح و بازدید ازکارخانه تولید شیر آلات کنترلی و هوشمند صنایع نفت و گاز و پتروشیمی در شهرک شمس آباد گفت : در مجموع بیش از 10 هزار واحد صنعتی و تولیدی راکد و نیمه راکد کوچک و متوسط تا پایان شهریور ماه تسهیلات رونق تولید دریافت خواهند کرد.
وزیر صنعت ،معدن و تجارت با بیان اینکه شیر آلات کنترلی و هوشمند یکی ازنیازهای صنعت کشور در بخش نفت و گاز و پتروشیمی بود که تاکنون در ایران تولید نشده بود افزود: خوشبختانه با توجه به بهبود شرایط سیاسی پس از برجام، همکاران ما در مذاکره با یک شرکت ایتالیایی و یک شرکت آلمانی توافق کردند تا به صورت مشترک این شیر آلات در ایران تولید شود و دانش فنی تولید آن نیز به داخل منتقل شود.
وی با بیان اینکه باید ازهمه امکانات کشوراز جمله مواد اولیه داخلی و فولاد و ریخته گری و آهنگری و صنایع پیشرفته الکترونیک برای ساخت این محصولات استفاده کنیم گفت: طراحی و مهندسی شیر آلات ، سفارش گیری ساخت قطعات ، تست ، تحویل و صدور گواهی همگی در همین واحد انجام می شود.
نعمت زاده با اشاره به اینکه چندین واحد با سرمایه گذاری مشترک امسال در کشور ساخت و راه اندازی می شود افزود: 600 میلیارد ریال سرمایه گذاری ابتدایی این کارخانه به صورت مشترک تامین شده است.
وزیر صنعت،معدن و تجارت از تهیه لیستی شامل 200 نوع کالا برای ارایه به دولت برای جلوگیری از واردات آنها جلوگیری شود گفت: شرکت نفت نیزبرای حمایت از این واحد تولیدی و رونق آن از واردات این نوع شیر آلات که در داخل تهیه می شود جلوگیری بعمل آورد.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت همچنین در مراسم افتتاحیه این واحد صنعتی از ضرورت ایجاد واحدی در در منطقه عسلویه برای تعمیر ونگهداری شیر آلات سنگین خبر داد و گفت : این خدمات باید در کشور انجام شود تا برای تعمیر و نگهداری آنها از ارسال آنها به خارج از کشور و هزینه بیشتر بی نیاز شویم.
گفتنی است نخستین کارخانه ساخت انواع شیر آلات کنترلی صنایع نفت و گاز و پتروشیمی با 4 میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی و 190 میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی در شهرک صنعتی شمس آباد با حضوروزیر صنعت ،معدن و تجارت به بهره برداری رسید.
با راه اندازی این کارخانه برای حدود 400 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
در راه اندازی این طرح صنعتی که زیر نظر سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران فعالیت می کند ، انتقال تکنولوژی ، سرمایه گذاری خارجی و استفاده از حداکثر توان داخلی مورد توجه بوده است .