خبرگزاری کار ایران

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور:

غذای ناسالم به دولت، مردم و بخش خصوصی خسارت وارد می‌کند

غذای ناسالم خسارت‌های بسیاری را به دولت ، بخش خصوصی و مردم وارد می‌سازد .

به گزارش خبرنگار ایلنا، در نخستین جشنواره تغذیه برتر که در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اهمیت ارایه غذای سالم در جوامع بشری گفت: غذای ناسالم خسارت‌های بسیاری را به دولت ، بخش خصوصی و مردم وارد می‌سازد .

هدایت حسینی در این مراسم با اشاره به نگاه سیاسی و غذا و تغذیه گفت: اخیرا در بحران و تنش میان روسیه و ترکیه از این موضوع استفاده ابزاری شده است. به طوری که صادرات مواد غذایی از ترکیه به روسیه متوقف شده است .

وی افزود: تا 40 سال پیش بیماری های واگیر به جوامع بشری آسیب می رساند اما امروزه بیماری های غیرواگیر موجب آسیب رساندن به انسان‌ها شده اند که همین هزینه‌های زیادی برای دولت‌ها به وجود آورده است.

محصولات غذایی غربی در بازار ایران

در ادامه این جشنواره، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و عضو هیات مدیره انجمن بازاریابی به عوامل موفقیت درصنعت غذا اشاره کرد و گفت: با فکرهای دیروز نمی توان تجارت امروز را هدایت کرد و هم اکنون در دوره پسا تحریم نیازمند فکر نو هستیم .

محمود محمدیان با بیان اینکه هر مجموعه ای به اندازه تفکر مدیرانش رشد می کنند گفت: ما باید هوش محیطی داشته باشیم که چه تحولاتی صنعت ما را پیش می برد .

محمدیان افزود: شرکت‌های غربی قدرت چانه زنی بالایی دارند ضمن انکه رقبت بیشتری به محصولات آنها است. از این رو در دوران پساتحریم بازار ما میدان تاخت و تاز این محصولات می‌شود .

وی با بیان اینکه بازار امروز در دست برندی ها است گفت: بیزنس زبان بی رحمی دارد و مانند یک باتلاق است. از آنجا که مشتریان در صنعت غذایی به جهت تنوع طلبی بی وفا هستند امروزه تجارت حاشیه امنی ندارد و بسیار دشوار شده است.

وی با بیان اینکه کاهش وفاداری مشتریان خطر بزرگی محسوب می شود گفت: سیستم مدیریت باید ارتباط با مشتری را تقویت کند.

کد خبر : ۳۳۷۰۴۳