مدیر عامل اسبق شرکت سهامی فرش ایران:
فرش نیاز به توجه دارد / مسکن دوای هر دردی نیست
وزیر بازرگانی دولت نهم هیچگاه تلاش نداشت تا در خصوص فرش دستباف برنامه ریزیهای بلند مدت در درستور کار این وزارتخانه قرار دهد و او و تیمش به طور کلی اعتقادی به توسعه در این بخش نداشتند.
وزیر بازرگانی دولت نهم هیچگاه تلاش نداشت تا در خصوص فرش دستباف برنامه ریزیهای بلند مدت در درستور کار این وزارتخانه قرار دهد و او و تیمش به طور کلی اعتقادی به توسعه در این بخش نداشتند.
مدیرعامل اسبق شرکت سهامی فرش ایران در دولتهای هفتم و هشتم در گفتگو با خبرنگار ایلنا، اظهارداشت: اینکه امروز صحبتهایی در خصوص صنعت فرش در کشور مطرح میشود و برخی تلاش دارند این صنعت را بار دیگر احیا کنند امر خوبی است و باید آنان مورد حمایت قرار گیرند چرا که با سیاستهای بلند مدت میتوان صنعت فرش کشور را به جایگاه اصلی خود بازگرداند.
وی ادامه داد: طی سالهای ۷۶ تا ۸۴ تلاشهای زیادی در زمینه توسعه این صنعت در دستور کار دولت وقت قرار گرفت اما متاسفانه در دولتهای نهم و دهم به دلیل بیمهری مسئولان وقت به این صنعت، روز به روز شاهد بروز مشکلات در این بخش بودهایم.
بنا به گفته وی وزیر بازرگانی دولت نهم هیچگاه تلاش نداشته است تا در خصوص فرش دستباف برنامه ریزیهای بلند مدت در دستورکار قرار گیرد و آنان به طور کلی اعتقادی به توسعه در این بخش نداشتند.
کریمی با اشاره به اینکه هم اکنون باید بیش از هرزمان به نقش بافنده در کشور توجه شود، گفت: بافندگان فرش در کشور ما مظلوم واقع شدهاند و هیچ زمان ما نتوانستهایم به خوبی آنان را مورد حمایت قرار دهیم. اگر دولت یازدهم تلاش دارد در زمینه توسعه فرش نیز گام بردارد در ابتدای امر آنان باید به بافندگان فرش توجه داشته باشند چرا که هنر اصلی در اختیار آنان قرار دارد.
وی در خصوص کشورهای دیگر که هم اکنون در زمینه بافت فرش فعالیت میکنند نیز اظهارداشت: متاسفانه طرحهای ایرانی در کشورهای دیگر نیز مورد استفاده قرار میگیرد به طوری که کشورهایی همانند افغانستان، پاکستان، بنگلادش، هند و چین امروز در حال بافت فرش به طور ویژه هستند.
وی در پایان یادآور شد: با این همه باید توجه داشته باشیم که فرش ایران بیمار است و نیاز به توجه دارد و همچنین مسئولان باید بدانند که مسکن دوای هر دردی نیست.