رئیس اتحادیه رستورانداران در گفتوگو با ایلنا:
استقبالی از طرح ستارهدار کردن رستورانها نشد
اینکه گفته شده رستورانها باید دارای لابی باشند و امتیاز خاصی به آن داده میشود منحل خواهد شد زیرا رستورانهای ایران با رستورانهای خارج از کشور تفاوت دارد و اکثر آنها فاقد لابی هستند و این موضوع در ستاره دار شدن آنها تاثیری نخواهد داشت.
رییس اتحادیه رستوران داران گفت: استقبالی از طرح ستارهدار کردن رستورانها نشد.
علی اصغرمیرابراهیمی، رئیس اتحادیه رستورانداران در گفتگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: از طرح ستارهدار کردن رستورانها استقبال چندانی نشد و در خصوص هزینه و زمان این طرح تجدیدنظرهایی صورت گرفته است.
وی افزود: با بازنگری مصوبات ستارهدار کردن رستورانها احتمالا این طرح آسانتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه کل رستورانها در تهران باید ستاره دار شوند، افزود: براساس ثبتنام رستوران داران در سازمان صنعت، معدن و تجارت درخواستها مورد بررسی قرار گرفته و اقدام به ستارهدار کردن رستورانها خواهد شد.
وی در پاسخ به این پرسش که چه تغییراتی در این مصوبه صورت گرفته است؟ گفت: به عنوان مثال اینکه گفته شده رستورانها باید دارای لابی باشند و امتیاز خاصی به آن داده میشود منحل خواهد شد زیرا رستورانهای ایران با رستورانهای خارج از کشور تفاوت دارد و اکثر آنها فاقد لابی هستند و این موضوع در ستاره دار شدن آنها تاثیری نخواهد داشت.
رییس اتحادیه رستوران داران تصریح کرد: از حدود ۲ سال پیش مراحل مقدماتی برای ستاره دار کردن رستورانها آغاز شد به این ترتیب که هیات کارشناسی مشترک، متشکل از اعضای مرکز پژوهشهای صنعت، معدن و تجارت وزارت بازرگانی، موسسه استاندارد و اتحادیه رستورانداران تشکیل شد و چک لیستی شامل موضوعهای مختلف همچون فهرست غذا، نوع غذا، کیفیت، نوع خدمات، دکوراسیون رستوران و… از سوی آنها تهیه شد.
وی در خاتمه گفت: رستورانها بر اساس نمرهای که دریافت میکنند، ستاره دار میشوند و رستورانهایی که بتوانند نمره ۱۰۰۰ را از مجموع این موضوعها کسب کنند، موفق به دریافت ۵ ستاره خواهند بود.