نایب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین؛
کورس هیاتهای تجاری برای بازگشت به ایران به منظور وضعیت سنجی است
حال که میزان ریسک سرمایه گذاری در کشور ما کاهش یافته رقبای غربی نیز برای حضور در ایران تجدید نظر کردهاند اما بیشتر سفرهای کنونی به منظور وضعیت سنجی و تشخیص اوضاع از نزدیک و اعلام حضور است و میتواند پیامی روشن از کاهش تحریمها به بازارهای بین المللی داشته باشد.
نایب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین گفت: کورس هیاتهای تجاری برای بازگشت به ایران به منظور وضعیت سنجی است.
مجید رضا حریری، نایب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین در گفتگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این پرسش که آیا حضور هیاتهای تجاری کشورهای گوناگون منجر به عقد قرار داد هم شده است یا خیر اظهار داشت: هیاتهای تجاری کشورهایی که این روزها به ایران رفت و آمد میکنند سالها بود که به کشور ما نیامده بودند و تنها کشورهای آسیای شرقی با پذیرش کلیه ریسکهای تحریم حاضر به همکاری با ایران شده بودند.
وی افزود: حال که تحریمها رو به پایان است و هیاتهای مختلف و کمپانیهای غربی مجدداً به ایران آمدهاند در اصل میخواهند کاستیها و نیازها را در بخشهای مختلف شناسایی کنند و پس از لغو کلیه تحریمها همکاری خود را به صورت جدی تری ادامه دهند.
حریری تصریح کرد: پانزدهمین اجلاس ایران و چین پس ازوقفه سه ساله ۲ روز پیش در وزارت اقتصاد برگزار شد که علت این وقفه تغییرات در دولت چین و ایران و نیز تشدید تحریمها در ایران بود.
وی ادامه داد: حال که میزان ریسک سرمایه گذاری در کشور ما کاهش یافته رقبای غربی نیز برای حضور در ایران تجدید نظر کردهاند اما بیشتر سفرهای کنونی به منظور وضعیت سنجی و تشخیص اوضاع از نزدیک و اعلام حضور است و میتواند پیامی روشن از کاهش تحریمها به بازارهای بین المللی داشته باشد.
نایب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین افزود: مزیتی که اکنون برای ما وجود دارد این است که تعداد متقاضیان ورود به بازار ایران افزایش یافته و این فرصتی مناسب برای انتخاب شرکاء است این در حالی است که در گذشته با خطر محدود بودن شر کاء مواجه بودیم اما اینک دستمان با وجود این تنوع باز است.
وی گفت: این در حالی است که کلیه این موضوعات وابستگی تام به نتایج سیاسی دارد که اگر تصورمان بر بهبودی اوضاع باشد تا تیر ماه سال ۹۳ در صورتی که از فضای تحریم خارج شویم میتوانیم شرکای خود را به نفع اقتصاد کشور انتخاب کرده و قدرت چانه زنی بیشتری در بازارهای بین المللی پیدا کنیم.