رییس اتحادیه کشوری قنادان در گفتوگو با ایلنا:
در طول سال گذشته ۳ بار افزایش قیمت داشتیم

آخرین تغییر قیمتی در اردیبهشت ماه ۹۲ و با افزایش ۲۵ درصدی دستمزدها انجام شد و در صورتی که در ابتدای سال ۹۳ هم دستمزدها افزایش یابد این مساله بر نرخ شیرینی نیز تاثیر خواهد داشت.
رییس اتحادیه کشوری قنادان گفت: در طول سال گذشته ۳ بار افزایش قیمت داشتیم اما امسال افزایش قیمتی نداشته ایم.
محمد نصرتی، رییس اتحادیه کشوری قنادان در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در خصوص افزایش بهای شیرینی در ایام پایانی سال اظهار داشت: در صورتی که بهای مواد اولیه تغییری نکند نرخ شیرینی نیز تغییر نخواهد کرد.
وی ادامه داد: خوشبختانه هم اکنون واردات مواد اولیه شیرینی مانند سابق است و خللی بوجود نیامده و کمبودی نداریم.
نصرتی خاطر نشان کرد: افزایش بهای شیرینی نسبت به میانگین قیمتهای کلیه مواد اولیه مصرفی در پخت شیرینی نظیر شیر، تخم مرغ، خامه و… صورت میگیرد و با افزایش قیمت ۱ تا ۲ قلم از مواد اولیه تغییری در قیمتها انجام نمیشود.
وی گفت: آخرین تغییر قیمتی در اردیبهشت ماه ۹۲ و با افزایش ۲۵ درصدی دستمزدها انجام شد و در صورتی که در ابتدای سال ۹۳ هم دستمزدها افزایش یابد این مساله بر نرخ شیرینی نیز تاثیر خواهد داشت.
نصرتی در خاتمه گفت: خوشبختانه امسال تغییر قیمتی از ابتدای سال نداشتهایم این در حالی است که در سالهای گذشته در طول یک سال تا ۳ بار قیمتها تغییر میکرد.