عضو کمیسیون کشاورزی مجلس به ایلنا خبرداد:
جذب هزارمیلیارد تومان برای احیای ۸۰۰ هزارهکتار زمین کشاورزی
بر اساس بودجه میزان ۳۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی اختصاص یافته که اخیرا نیز مبلغ ۷۵۰ میلیارد بابت واردات نهادههای کشاورزی و پرداخت دیون کشاورزان به مجموعه وزارت جهاد کشاورزی تخصیص یافت.
با جذب سرمایه گذاری خارجی و اختصاص بودجه مناسب، تولیدات کشاورزی کشور روند رو به رشدی را طی خواهد کرد.
ناصر صالحینسب نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در خصوص سرمایهگذاریها در بخش کشاورزی گفت: در سفر اخیر نمایندگان مجلس به روسیه، جهت سرمایهگذاری و مبادلات تجاری در بخش کشاورزی توافقاتی صورت گرفته اما هنوز در این مدت سه ماهه روی کار آمدن دولت جدید به دلیل محدود بودن سرمایه گذاران خارجی به خاطر تحریمهای ایران هنوز جذب سرمایه قابل توجهی نداشتهایم که امیدواریم تا پایان سال توافقات خوبی صورت گیرد.
این عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی افزود: بر اساس بودجه میزان ۳۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی اختصاص یافته که اخیرا نیز مبلغ ۷۵۰ میلیارد بابت واردات نهادههای کشاورزی و پرداخت دیون کشاورزان به مجموعه وزارت جهاد کشاورزی تخصیص یافت.
وی افزایش نرخهای خرید تضمینی محصولات کشاورزی همچون گندم از ۴۲۰ به ۱۰۵۰ تومان را اتفاق خوشایندی در امر ایجاد انگیزه تولید در کشاورزان دانست و خاطرنشان کرد: افزایش اعتبارات در بخش کشاورزی باعثشده دست وزارتخانه برای افزایش نرخهای خرید تضمینی بازتر شده و این مسئله اهرمی برای ایجاد انگیزه در کشاورزان جهت افزایش تولید و کشت است.
صالحی نسب به برخوردهای دوگانه در بحثخرید تضمینی برنج اشاره و اظهار داشت: با اجرای طرح تجمیع وظایف و انتزاع، سیاست صادرات و واردات و کنترل بازار بهبود خواهد یافت لذا زمانی که جهاد کشاورزی عهده دار وظیفه صادرات و واردات محصولات خود باشد از واردات بیرویه برنج جلوگیری شده و قیمتها نیز ایده آلتر میشود.
وی با اشاره به سیاستهای وزیر کشاورزی دولت یازدهم مبنی بر حمایت از کشاورز و تولیدات داخلی خاطرنشان کرد: رساندن قیمت محصولات کشاورزی به قیمتهای جهانی، ایجاد محدودیت برای دلالان از جمله برنامههای دولت جدید در بخش کشاورزی است.
این عضو کمیسیون کشاورزی همچنین به اقدامات جهاد نصر برای جذب سرمایه گذاری خارجی اشاره کرد و افزود: این مرکز در حال جذب ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای احداثشبکه آبیاری و زهکشی و احیای ۸۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است.