وزیر صنعت، معدن و تجارت:
سازمان های دولتی در تعالی سازمانی پیشقدم شوند
اگر خودمان را بسازیم، سازمان مان را بتوانیم بسازیم و خانواده و شهر و دیار خود را بسازیم، اعمال ما هم منطبق بر آن خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه سازمان های دولتی در تعالی سازمانی باید پیشقدم شوند، گفت: تا سازمان های دولتی به تعالی نرسند، نمی توانیم تعالی را در دیگران محقق کنیم.
به گزارش ایلنا و به نقل از شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران، محمدرضا نعمت زاده در دوازدهمین دوره برگزاری همایش جایزه تعالی سازمانی، افزود: اگر خودمان را بسازیم، سازمان مان را بتوانیم بسازیم و خانواده و شهر و دیار خود را بسازیم، اعمال ما هم منطبق بر آن خواهد شد.
وی تصریح کرد: ما تعالی را در حد سازمانهای تولیدی، خدماتی سلامت، عمومی و غیره تعریف کرده ایم اما منحصر به این سازمان ها نمی شود.
نعمت زاده افزود: بعد از انقلاب صنعتی اروپا، آنها پیش رفتند و ما عقب ماندیم ولی اگر اراده کنیم باز می توانیم جزو سرآمدها باشیم و با اینکه در تکنولوژی جدید فاصله مان کمتر است باید سعی کنیم خودمان را به آنها برسانیم.
وی اضافه کرد: از سازمان مدیریت صنعتی کمک می گیریم تا خود وزارتخانه هم کار بیشتری در این زمینه انجام دهد چرا که اگر همه بخشها یک حرف بزنند قدرت به وجود می آید و همه متحد می شوند برای رسیدن به تعالی.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: چرا ما نباید بتوانیم بسیاری از تصمیمات را آنلاین کنیم و ما هم اکنون در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای مواردی که مجوز خاص نخواهد که حدود ۳۵۰۰ مورد است، این کار را کرده ایم. بسیاری از قوانین در مواقع خاص مثل جنگ نوشته شده و بعد فرصت بازنگری نداشته اند.
نعمت زاده افزود: با بررسی تعرفه ها و قوانین به این نتیجه رسیدیم که در ۲۵۰۰ مورد تعرفه واردات فقط یک دستگاه باید مجوز بدهد، در تعداد زیادی از تعرفه ها باید از دو دستگاه مجوز بگیرند و تعداد قلیلی هم همزمان باید از سه یا چند جا مجوز را دریافت کنند اما دستگاههای دولتی باید به هم اعتماد کنند.
وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و معاونت اجرایی ریاست جمهوری تصمیمی گرفتند که مجوز واردات تنها از سوی یک دستگاه صادر شود.
در این همایش که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) و رییس سازمان مدیریت صنعتی و نیز تعدادی از مدیران بخشهای مختلف صنعتی و معدنی و بخشهای خصوصی برگزار شد، دستگاههای برتر تعالی سازمانی معرفی شدند.
براین اساس، شرکت فولاد مبارکه تندیس زرین سازمان سرآمد سال ۹۳ را در بخش ساخت و تولید به خود اختصاص داد.
تندیس سیمین اول در بخش ساخت و تولید به شرکت فولاد خوزستان، تندیس سیمین دوم در بخش ساخت وتولید به شرکت تولیدی - صنعتی فراسان و تندیس سیمین در بخش خدمات به بانک پاسارگاد اعطا شد.
همچنین تندیس بلورین در بخش خدمات به بانک مهر اقتصاد، شرکت سایپا یدک(سازمان خدمات پس از فروش سایپا) و شرکت گاز استان مازندران رسید و شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان، شرکت گروه مپنا، شرکت مادرتخصصی(هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه - میدکو و شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا(توگا) تندیس بلورین را در بخش ساخت و تولید از آن خود کردند.