خبرگزاری کار ایران

معاون رییس هیات مدیره اتاق بازرگانی استانبول مطرح کرد:

موافقتنامه های ترجیحی؛ سدی مقابل قاچاق و عاملی در افزایش حجم تجارت

موافقتنامه های ترجیحی؛ سدی مقابل قاچاق و عاملی در افزایش حجم تجارت
کد خبر : ۲۴۸۳۲۸

به طرف ایرانی قول می دهیم که گذر زمان آثار مثبت تعرفه ترجیحی را بر اقتصادشان نمایان می سازد همانگونه که ما پس از اجرایی شدن توافق تعرفه ترجیحی با اروپا ضمن رشد سطح کیفی محصولات مان شاهد افزایش صادرات خود به اروپا شدیم.

معاون رییس هیات مدیره اتاق بازرگانی استانبول با تاکید بر نتایج درازمدت تجارت ترجیحی بین دو کشور، گفت: این موافقتنامه در گام اول جلوی بزرگترین آفت رشد صنعت یک کشور یعنی قاچاق را می گیرد و در گام بعد سبب افزایش حجم مبادلات میان دو کشور خواهد شد.

به گزارش ایلنا و به نقل از سازمان توسعه تجارت، دورسون تپ چو در حاشیه برگزاری نمایشگاه لباس و پوشاک ترکیه در ایران با اشاره به تعرفه ترجیحی بین ایران و ترکیه، افزود: ما نگرانی های طرف ایرانی از اجرایی شدن این قرارداد را درک می کنیم چراکه ما هم در زمان انعقاد قرارداد تعرفه ترجیحی با اروپا در ۱۵ سال پیش مشابه این نگرانی ها را داشتیم؛ اما گذر زمان و آشکار شدن نکات مثبت اجرای این توافقات در نهایت به رشد و بالندگی صنعت ترکیه منجر شد.

وی تصریح کرد: اجرایی شدن موافقت نامه ترجیحی بین ایران و ترکیه سبب تنظیم روابط اقتصادی دو کشور، افزایش مناسبات تجاری مشترک و استحکام و بالندگی اقتصاد دو کشور خواهد شد.

تپ چو با ترسیم چشم انداز روشن از آینده همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه، خاطرنشان کرد: به طرف ایرانی قول می دهیم که گذر زمان آثار مثبت تعرفه ترجیحی را بر اقتصادشان نمایان می سازد همانگونه که ما پس از اجرایی شدن توافق تعرفه ترجیحی با اروپا ضمن رشد سطح کیفی محصولات مان شاهد افزایش صادرات خود به اروپا شدیم به طوری که اکنون ۴۰ درصد صادرات پوشاک ترکیه به اروپا است.

این عضو اتاق بازرگانی استانبول ادامه داد: آثار تعرفه ترجیحی از جمله رقابتی شدن بازار و تسهیل صادرات محصولات دو عامل مهمی بودند که به رشد صنعت نساجی ترکیه کمک کردند و قطعاً طرف ایرانی نیز به زودی شاهد نتایج ارزنده موافقت نامه ترجیحی خواهد بود.

وی ضمن تشریح اهمیت جایگاه بخش خصوصی در توسعه بنیان های اقتصادی دو کشور، گفت: ما به دنبال کشف موقعیت های مناسب سرمایه گذاری در ایران و توسعه هرچه بیشتر روابط تجاری با صنعتگران ایرانی هستیم، چراکه پتانسیل بالایی برای بسط هرچه بیشتر زمینه های همکاری مشترک بین دوکشور وجود دارد.

معاون رییس هیات مدیره اتاق بازرگانی استانبول خاطرنشان کرد: این نمایشگاه با هدف آشنایی هرچه بیشتر صنعتگران و تجار ترک و ایرانی برگزار شده است.

تپ چو در پایان با تبیین نقش مهم برگزاری نمایشگاه های تخصصی در توسعه مناسبات اقتصادی دو کشور، افزود: هدف ما از برگزاری این نمایشگاه آشنایی هرچه بیشتر تولیدکنندگان دو کشور با توانایی ها و تجربیات طرف مقابل است.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز