رئیس اتاق بازرگانی تهران:
سرمایه گذاری در حوزه اقتصاد نقشی اساسی در همه شاخص ها دارد
تنها در تهران ۳۸۵ پروژه برای سرمایه گذاری و براساس چشم اندازها بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد دلار تنها برای نفت و هزار میلیارد دلار برای سایر صنایع نیاز به سرمایه گذاری وجود دارد.
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: سرمایه گذاری در حوزه اقتصاد نقشی اساسی در همه شاخص ها دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی تهران صبح امروز در اولین همایش ملی فرصتهای سرمایه گذاری استان تهران با بیان اینکه شورای گفتگوی استان تهران اقدامات خوبی تاکنون انجام داده است گفت: سرمایه گذاری در حوزه اقتصاد نقشی اساسی در همه شاخص های اقتصادی کشور دارد و در صورتی که به این موضوع توجه نشود موفقیتی نائل نخواهد شد.
وی ادامه داد: حوزه اقتصاد با تعارفات و شعار فاصله دارد و در صورتی که با واقعیتها همراه نباشد در حد تشریفات باقی خواهد ماند.
وی باتوجه به برخی از نمونه ها در بخش سرمایه گذاری خاطر نشان کرد: ابعاد بازار، توسعه یافتگی اقتصادی، زیرساختها، فراوانی منابع طبیعی، ثبات اقتصادی، هزینه کسب و کار، نیروی انسانی، ترکیب جمعیتی جوان، الگوی مصرف و همچنین کیفیت سازمانها و استراتژی های منطقه ای، اصلاح نظام مالی و خصوصی سازی از جمله برنامه های مشخص در توسعه سرمایه گذاری ها به شمار می رود.
آل اسحاق با بیان اینکه برخی از این امور ذاتی و برخی عرضی هستند و به نوعی تابع زمان و مکان گفت: امور ذاتی پایدار، محور اصلی تصمیم گیریها است.
وی با اشاره به بازار بالقوه ایران و کشورهای اطراف آن خاطر نشان کرد: جمعیتی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون نفر بازار بالقوه ای در اطراف ما است که باید به آن توجه شود همچنین زیر ساختهای کشور در حال رشد است و در هر شهری که پا می گذاریم مشاهده می کنیم که تعداد شهر کهای صنعتی در آنها رو به افزایش است.
رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه ایران بهترین مکان برای سرمایه گذاری است افزود: تنها در تهران ۳۸۵ پروژه برای سرمایه گذاری وجود دارد و براساس چشم اندازها بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد دلار تنها برای نفت و هزار میلیارد دلار برای سایر صنایع نیاز به سرمایه گذاری است.
وی گفت: برندگان این حوزه کسانی هستند که در سرمایه گذاری ها ریسک پذیر باشند البته باید گفت که موقعیت و منابع کشور و نیروی انسانی و تاریخ ما بیانگر این است که برای سرمایه گذرای آماده هستیم هر چند ممکن است عقب افتادگی های تاریخی نیز داشته باشیم.