وزارت جهاد کشاورزی:
سیب ایرانی برای ماندگاری واکسی نمی شود
سیب ایرانی برای ماندگاری بیشتر واکسی نمی شود و با توجه به شرایط اقلیمی کشور نیازی به این اقدام نیست.
معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: سیب ایرانی برای ماندگاری بیشتر واکسی نمی شود و با توجه به شرایط اقلیمی کشور نیازی به این اقدام نیست.
گزارش ایلنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی حاکی است، مسایل مطرح شده در شبکه های اجتماعی مبنی بر استفاده از واکس برای سیب تولید داخل کشور عاری از واقعیت است و مشخصه اقلیمی کشور مناسب برای پرورش سیب درختی است که ویژگی کیفیت و مدت ماندگاری بالا دارد.
براساس این اطلاعیه، نیازی به استفاده از واکس بر روی محصول سیب ایرانی با هدف افزایش ماندگاری وجود ندارد.
ایران یکی از کشورهای مهم صادر کننده سیب در دنیا محسوب می شود و سالانه به طور متوسط حدود ۳۰۰ هزار تن از این محصول به کشورهای مختلف صادر می شود.
وزارت جهاد کشاورزی در این اطلاعیه خاطرنشان ساخته است که تاکنون گزارشی درخصوص مرجوع شدن سیب صادراتی ایران به دلیل استفاده از واکس ارائه نشده است.
برپایه این اطلاعیه، مواردی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده، در صورت مربوط بودن به ایران و صحت موضوع، واکس طبیعی خود میوه سیب است که به صورت طبیعی روی محصول وجود دارد و هیچ ضرری برای سلامتی انسان ندارد.
همچنین در صورت ضرورت استفاده از واکس میوه از انواع توصیه شده توسط مراجع ذیربط بلامانع است که در این ارتباط انواع واکس برای میوه هایی مانند پرتقال استفاده می شود.