خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت:

طرح آمایش سرزمینی تا یک ماه اینده ارایه خواهدشد

طرح آمایش سرزمینی تا یک ماه اینده ارایه خواهدشد
کد خبر : ۲۲۷۱۸۴

در تلاش هستیم تا مالکیت صنعتی برخی از کالا‌ها نظیر فرش، زعفران، گز و عناب ایران را به لحاظ اسامی جغرافیایی به ثبت جهانی برسانیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: طرح آمایش سرزمینی تا یک ماه اینده ارایه خواهدشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین ابویی مهریزی، در نشست آشنایی مفاهیم صنعت ٰ، معدن و تجارت و تبیین رسانه‌ها در توسعه صنعتی با اشاره به برنامه راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت و پیگیری برنامه‌های کلان از سوی این وزارتخانه اظهارداشت: برنامه راهبردی این وزارتخانه در دست تدوین قرار دارد که می‌تواند چشم انداز برنامه‌های کلان بخش صنعت و معدن کشور را مشخص کند.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به اینکه وزارت صنعت سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را تدوین کرده است، افزود: در تلاشیم تا این برنامه را در همه بخش‌ها به درستی اجرا کنیم. در عین حال ۴۳ برنامه اجرایی کلی در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تبدیل به برنامه عملیاتی شده که با ابلاغ سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید اجرایی و گزارش ماهانه آن به این سازمان ارسال شود.

وی گفت: اقتصاد مقاومتی نسخه ملی برنامه سعادت بخش جامعه است.

ابویی مهریزی با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه خاطرنشان کرد: نقطه نظرات وزارت صنعت معدن و تجارت برای این برنامه ارائه شده و تا بهمن ماه باید این نقطه نظرات پس از جمع بندی کامل به ستاد برنامه ششم دولت ارائه شود.

وی تصریح کرد: دولت تا خرداد ماه سال ۹۴ این برنامه را به مجلس ارائه خواهد داد و مجلس نیز تا شهریور ماه آن را تصویب و به دولت ابلاغ خواهد کرد.
ابویی مهریزی با اشاره به آمایش سرزمینی گفت: فاز اول طرح آمایش سرزمین تا ماه اینده تقدیم ستاد آمایش خواهد شد.

در ادامه این نشست توفیق، معاون آموزش، پژوهش و فناوری با اعلام این خبر که نمایشگاه مجازی کالا از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت راه اندازی شده است گفت: در صددیم تا مالکیت صنعتی برخی از کالا‌ها نظیر فرش، زعفران، گز و عناب ایران را به لحاظ اسامی جغرافیایی به ثبت جهانی برسانیم.

وی افزود: همچنین به زودی شورای فرهنگ و صنعت نیز در وزارتخانه تشکیل خواهد شد.

توفیق با اشاره به سرمایه‌های نامشهود در جوامع مختلف افزود: در کشورهای کم درآمد سرمایه نامشهود حدود ۵۰ درصد، در کشورهای در حال توسعه ۶۰ درصد، در کشورهای با درآمد بالا ۸۰ درصد و در ایران این میزان تنها ۱۲ درصد اعلام شده این در حالی است که این میزان در متوسط جهانی ۷۷ درصد اعلام شده است.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز