جهانگیری در ملاقات با کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
مشکل بیکاری با افزایش تولید حل میشود
علیرغم اینکه دولت یازدهم، دولتی فراجناحی است و از گرایشهای مختلفی سیاسی در این دولت حضور دارند، اما انسجام و هماهنگی مطلوبی در دولت وجود دارد و آنچه گاهی در رسانهها تحت عنوان چندصدایی در دولت مطرح میشود، در حقیقت برای ایجاد فضای روانی منفی علیه دولت است.
معاون اول رئیسجمهور گفت: علیرغم اینکه دولت یازدهم، دولتی فراجناحی است و از گرایشهای مختلفی سیاسی در این دولت حضور دارند، اما انسجام و هماهنگی مطلوبی در دولت وجود دارد.
به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور عصر دوشنبه در جلسه ملاقات با رئیس و اعضاء کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز مشکلات عدیده و پیچیدهای در همه بخشها پیشروی دولت قرار دارد و دولت به تنهایی قادر به حل این مشکلات نیست از این رو انتظار میرود کمیسیون برنامه و بودجه مسیر نهایی شدن مصوبات مورد نیاز دولت برای خروج از شرایط رکود و عبور از مشکلات را هموار سازد.
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه کمیسیون برنامه بودجه مجلس شورای اسلامی با واقعیتهای کشور آشناست و اشراف دقیقی نسبت به مسائل اقتصادی و بودجه کشور دارد، گفت: این کمیسیون میتواند نقش تعیین کنندهای در افزایش تعامل میان دولت و مجلس ایفا کرده و به دولت در عبور از این دوران سخت یاری رساند.
معاون اول رئیسجمهور با تاکید بر اینکه مشکل بیکاری و فقدان فرصتهای شغلی مناسب برای جوانان تحصیلکرده کشور جز از طریق سرمایهگذاری و افزایش تولید قابل حل نیست، از کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خواست برای برون رفت از مشکلات اقتصادی، کاهش تورم و خروج از رکود، همکاری و تعامل خود را با دولت افزایش دهند.
جهانگیری همچنین با اشاره به انسجام مطلوب میان اعضای هیات دولت خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه دولت یازدهم، دولتی فراجناحی است و از گرایشهای مختلفی سیاسی در این دولت حضور دارند، اما انسجام و هماهنگی مطلوبی در دولت وجود دارد و آنچه گاهی در رسانهها تحت عنوان چندصدایی در دولت مطرح میشود، در حقیقت برای ایجاد فضای روانی منفی علیه دولت است.
در این جلسه تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر لزوم افزایش اتفاق نظر و اشتراک دیدگاه میان دولت و مجلس از آمادگی این کمیسیون برای همفکری و تبادلنظر در خصوص مسائل مهم اقتصادی کشور و همچنین مسائل مربوط به بودجه و لایحه خروج از رکود خبر داد.
در این نشست اعضای کمیسیون برنامه و بودجه نیز هرکدام در سخنانی لزوم تقویت رابطه و درک مشترک میان دولت و مجلس را مورد تاکید قرار داده و ضمن بیان نظرات و دیدگاههای خود در خصوص مهمترین مسائل جاری کشور همچون بحران آب، بیکاری، مشکلات مناطق محروم، طرح تحول نظام سلامت، مشکلات کشاورزان، رکود، بودجه و برنامه ششم توسعه، پیشنهاداتی برای افزایش تعامل و هماهنگی میان قوه مجریه و قوه مقننه مطرح کردند.