دبیر ستاد کشوری برنامه تحول نظام سلامت اعلام کرد:
کاهش میانگین پرداختی از جیب مردم از ۳۷ به ۸ درصد
حل تمام مشکلات نیز به سرعت و ضربتی امکان پذیر نیست و نیازمند به گذشت زمان و هزینه کرد دارد / ۳ هزار پزشک متخصص در طرح ماندگاری مناطق محروم ثبت نام کردهاند.
دبیر ستاد کشوری برنامه تحول نظام سلامت گفت: در راستای اجرای این برنامه میانگین پرداختی هزینه از جیب مردم در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای دولتی از ۳۷ درصد به حدود ۸ درصد کاهش یافته است.
به گزارش ایلنا؛ محمد حاجی آقاجانی در بازدید از مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) اراک با بیان این مطلب افزود: مهمترین مشکلات دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز آموزشی درمانی سطح کشور در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت مشکلات اعتباری و ساختار فیزیکی است.
وی اظهار داشت: حل تمام این مشکلات نیز به سرعت و ضربتی امکان پذیر نیست و نیازمند به گذشت زمان و هزینه کرد دارد.
دبیر ستاد کشوری برنامه تحول نظام سلامت درباره مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) اراک نیز گفت: این مرکز درمانی فرسوده و با عمر متوسط ۶۰ سال است که در حال حاضر با توجه به اینکه در قالب برنامه تحول نظام سلامت کاهش هزینههای درمانی مراجعین مدنظر است، نمیتوان از اعتبارات این برنامه برای نوسازی آن هزینه کرد و این امر مستلزم اقدامات مدیریتی دیگر است.
وی ادامه داد: در حال حاضر در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت در ۳۰۰ شهر کشور زمینه مقیم شدن پزشکان متخصص و فوق تخصص مهیا شده است و ۳ هزار پزشک متخصص در طرح ماندگاری مناطق محروم ثبت نام کردهاند.
آقاجانی در پایان گفت: در حال حاضر بیش از ۸۰۰ پزشک متخصص در بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی سطح کشور مقیم هستند.